NL aanbod

EU aanbod

Daihatsu Terios Occasions

86 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Daihatsu Terios: de eerste modellen op de markt

In 1998 werden de eerste Daihatsu Terios modellen uitgebracht, een auto die als SUV valt te typeren. Een bijzonder design is het wel, een auto die voorzien is van een reservewiel aan de buitenzijde. Kijk je meer naar de carrosserie van de Terios, dan is een kruising tussen een mini-MPV en mini-sedan beter als beschrijving. Je ziet ook enkele uiterlijke kenmerken terug van de Daihatsu Rocky. De wielbasis bij dit model meet 2,6 meter, de auto zelf is 4 meter lang, 1,75 meter breed en 1,7 meter hoog. Hierdoor merk je ook echt dat je met een SUV en niet met een middenklasse auto te maken hebt. Concurrenten van de Daihatsu Terios moet je zoeken in de hoek van de Suzuki Vitara en de Toyota Urban Cruiser.

Een Daihatsu Terios tweedehands: ruime keuze

In 2006 vindt Daihatsu dat het tijd is voor de tweede generatie van de Terios, en in 2009 wordt deze nog onderworpen aan een facelift. In eerste instantie kies je bij de eerste generatie voor een 4x4. Bij modellen uit 2000 zijn de modellen ook met alleen achterwielaandrijving verkrijgbaar. Bij de modellen uit 2006 kun je kiezen uit de 4x4 en de achterwielaandrijving. Het grootste deel van het aanbod van Daihatsu Terios occasions bestaat uit auto's met achterwielaandrijving. Let op: een dieselmotor van de Terios is niet verkrijgbaar, je zult het dan ook met benzine moeten doen. In de generatie 2006 kies je voor een auto die in samenwerking met Toyota is gemaakt. Hierbij kies je voor een 1,5 liter motor met 16 kleppen. In 2009 worden de achterlichten en de grille gewijzigd en is de facelift een feit. Bij alle generaties Daihatsu Terios modellen kies je voor een vijf-versnellingsbak of een viertrapsautomaat.

Daihatsu Terios kopen: prijs vergelijken

Wil je een tweedehands Daihatsu Terios kopen? Dan is het wel zo belangrijk om alle Daihatsu Terios occasions onderling te kunnen vergelijken. En dat is nu exact waarom GasPedaal.nl zo belangrijk is. Hier vind je namelijk het grootste aanbod van tweedehands modellen in Nederland, niet alleen van Daihatsu maar ook van talloze andere merken.

Denk goed na over wat je onmisbaar vindt aan je Daihatsu occasion, maar ook welk budget je ervoor beschikbaar hebt. Op basis daarvan wordt er een ruim aanbod van modellen weergegeven. Op deze wijze maakt GasPedaal.nl het je bijzonder eenvoudig om de auto van je dromen te vinden.