NL aanbod

EU aanbod

Daihatsu Hi Jet Occasions

1 occasions gevonden

Daihatsu HiJet - 1300 VAN

€ 1.650

Daihatsu HiJet - 1300 VAN

2000, 464.906km

Klazienaveen (DR)

Vergelijk

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Daihatsu HiJet

Zoals ieder model van Daihatsu is ook de Daihatsu HiJet een compacte auto. Dit betekent zeker niet dat het om een kleine auto gaat, want de tweedehands Daihatsu HiJet mag worden omschreven als een minibusje, of een mini van. Het busje is compact, maar biedt meer dan voldoende ruimte om veel met je mee te nemen. Er zijn meerdere uitvoeringen verschenen van de Daihatsu HiJet, waaronder ook een pick-up model dat op de markt erg goed in de smaak viel. Ook als tweedehands model is de Daihatsu HiJet nog erg geliefd.

Meer dan een halve eeuw oud

De Daihatsu HiJet is al meer dan een halve eeuw oud. De allereerste Daihatsu HiJet kwam al in 1960 de fabriek uit rijden en dat is toch al een behoorlijk tijdje terug. Door de jaren heen is het minibusje altijd in productie gebleven en dit zegt natuurlijk alles over de kwaliteit van de auto, en daarnaast natuurlijk ook over de mate waarin deze mini van geliefd is. In totaal zijn er meer dan tien generaties verschenen van dit model. Als je een tweedehands Daihatsu HiJet wilt kopen, dan kan je bij GasPedaal.nl dus op zoek gaan naar diverse uitvoeringen, van heel oude voertuigen tot nog relatief nieuwe Daihatsu HiJet occasions.

Ruim vier miljoen exemplaren

Natuurlijk zijn er erg veel Daihatsu HiJet modellen gemaakt. In totaal werden er wereldwijd meer dan vier miljoen verkocht, en dat is een behoorlijk aantal. Als al deze auto?s in Nederland rond zouden rijden, dan zou 1 op de 5 personen er eentje hebben. Dit om uit te drukken hoeveel voertuigen dit zijn. De nieuwste generatie kon in eerste instantie alleen worden gekocht als minibusje, maar hierna werd toch besloten om ook de pick-up variant een update te geven. Vooral de voorzijde heeft een modernere uitstraling gekregen en er is gewerkt aan het realiseren van meer opbergmogelijkheden.

Hijet ook te koop met vierwielaandrijving

De tweedehands Daihatsu HiJet wordt in de gebruikte versie aangeboden met een vierwielaandrijving en een tweewielaandrijving. In het interieur is niet bijzonder veel veranderd, maar de laatste generatie heeft wel een compleet vernieuwd dashboard. Er zijn namelijk maar liefst twintig opbergvakjes te vinden in de nieuwere Daihatsu HiJet, en dat is werkelijk uniek. De gebruikte Daihatsu HiJet uit de laatste generatie heeft een 660 cc motor met een prestatievermogen van minimaal 45 pk en maximaal 53 pk, afhankelijk van de specifieke uitvoering.

Gaspedaal.nl

 / 

Daihatsu

 / 

HiJet