NL aanbod

EU aanbod

Daihatsu Cuore Occasions

189 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Daihatsu Cuore modellen, geliefd maar alleen nog tweedehands te koop

Het Japanse automerk Daihatsu is onderdeel van Toyota. De Daihatsu Cuore werd in 1981 in Europa geïntroduceerd als de opvolger van de Fellow Max, ook wel de Daihatsu Max Cuore genoemd. Ga je een Daihatsu Cuore kopen, dan haal je een lichte, compacte auto in huis met goede prestaties en een laag verbruik. Hij wordt ook wel een dwergauto of Kei car genoemd. De Daihatsu Cuore occasions zijn dan ook perfect als boodschappenwagen of voor vervoer in een drukke stad te gebruiken. Daihatsu Cuore occasions zijn verkrijgbaar in een driedeurs of een vijfdeurs uitvoering.

De tweede generatie van de Daihatsu Cuore kwam uit in 1985. Dit model was langer en hoekiger en had een rechte achterkant. De volgende generatie, die in 1990 werd geïntroduceerd, had een carrosserie die veel gestroomlijnder was, een wijziging die zijn oorsprong vond in de Japanse wetgeving voor Kei cars. De vierde generatie was de eerste Daihatsu Cuore die leverbaar was met een viercilindermotor. De Daihatsu Cuore modellen van de vijfde generatie werden specifiek gemaakt voor de export naar bijvoorbeeld Europa. Deze uitvoeringen werden voorzien van een grotere motor. Ook kwam er een drietraps automaat beschikbaar.

Zeven generaties occasions Daihatsu Cuore

De zesde generatie van de Daihatsu Cuore werd ook verkocht onder de namen Mira, Charade en Peroduo Viva. En dan was er ook nog de 100th Anniversary edition die in de jaren 2007-2009 werd geproduceerd. Als je heel goed naar Daihatsu Cuore occasions zoekt, is de kans aanwezig dat je nog een goed onderhouden exemplaar in de kleur grijs of metallic blauw tegenkomt. Ook de zevende generatie, die werd geproduceerd van 2007 tot en met 2012, is als tweedehands Daihatsu Cuore nog prima verkrijgbaar. Deze occasions Daihatsu Cuore zijn te koop in de uitvoeringen Trend en Premium. Een Daihatsu Cuore occasion Premium is voorzien van elektrische ramen en een verstelbare achterbank.
Wil je een Daihatsu Cuore kopen, dan is het goed om te weten dat het energielabel van de Daihatsu Cuore occasions in de loop der jaren is verbeterd. Kies je voor een Daihatsu Cuore occasion uit 2000, dan kom je al snel uit op het label E, dat iets minder zuinig is. Zoek je echter naar een Daihatsu Cuore occasion driedeurs of vijfdeurs hatchback die is geproduceerd in 2003 tot en met 2006, dan is de kans groot dat je uitkomt op het label D, dat is een stukje zuiniger. Ook de nieuwste Daihatsu Cuore modellen vallen wat energieverbruik betreft in deze categorie.

In ons land zijn alleen nog Daihatsu Cuore occasions te koop. Dat betekent echter niet dat de serviceverlening en de verkoop van onderdelen is komen te vervallen. Hiervoor kun je nu terecht bij Daihatsu Service Benelux. Terughoudendheid om te investeren in een tweedehands Daihatsu Cuore is dus niet nodig.

Populaire zoekopdrachten