Daihatsu Young RV Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
61 resultaten

Tweedehands Daihatsu Young RV

De Daihatsu Young RV staat ook wel bekend als de Daihatsu YRV. Voluit heet dit model de Daihatsu Young Recreational Vehicle. De tweedehands Daihatsu Young RV is een mini MPV volgens de normen die in Europa gelden. Het gaat om een model van het Japanse merk dat niet erg lang in productie is geweest, en hierdoor is het model ook niet erg bekend in Nederland. De eerste Daihatsu Young RV werd gemaakt in het jaar 2000. Vijf jaar later werd de productie van dit model alweer stilgelegd en deze is tot op heden niet meer opgepakt.

De opvolger van de Daihatsu Sirion

De tweedehands Daihatsu Sirion is een populaire occasion die zowel nieuw als in gebruikte staat veel werd verkocht in het verleden. Op de Tokyo Motor Show van het jaar 1999 werd een nieuw model getoond aan het publiek en hierbij werd vermeld dat het nieuwe model zou betekenen dat de Daihatsu Sirion zou verdwijnen. Dit was voor velen een teleurstelling. Het nieuwe model dat gepresenteerd werd was de Daihatsu Young RV. Deze werd uiteindelijk alweer snel opgevolgd door een ander model. In 2006 werd het opvolgende model gepresenteerd. Dit gebeurde op de Mondial de l'Automobile van Parijs. Het opvolgende model is de Daihatsu Materia.

Veel verschillende varianten

Je kan via GasPedaal.nl op zoek gaan naar tweedehands Daihatsu Young RV modellen. Het is goed om te weten dat er veel verschillende motoren zijn gebruikt voor de auto’s, waardoor er ook een ruime keuze is aan uitvoeringen. Dit zou je namelijk niet verwachten bij een voertuig dat slechts vijf jaren werd geproduceerd. In deze vijf jaren werd er gebruik gemaakt van vijf verschillende motoren, namelijk de EJ-VE, de K3-VE2, de K3-VE, de K3-VET en de K3-VET-R benzinemotoren. Verreweg de meeste tweedehands Daihatsu Young RV modellen zijn voorzien van 2wd, maar er zijn ook enkele 4wd uitvoeringen te vinden.

Verschillende types van de tweedehands Daihatsu Young RV

Er zijn niet alleen verschillen te vinden als het gaat om de motor die is gebruikt. Onder de tweedehands Daihatsu Young RV modellen zijn namelijk ook verschillende types te vinden. Zo is er het 1.3 Turbo Prototype, welke werd gemaakt in 1999. Vervolgens werden er twee types gemaakt van 2001 tot en met 2006. Dit zijn de Type 1.0 en de Type 1.3. Tussen 2002 en het jaar 2006 werd er ook nog een Type 1.3 Turbo gemaakt. Bij interesse in een gebruikte Daihatsu Young RV heb je dus meer dan voldoende te kiezen.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.