NL aanbod

EU aanbod

Daihatsu Trevis Occasions

8 occasions gevonden

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Daihatsu Trevis

De Daihatsu Trevis behoort tot de modellen van de Japanse fabrikant die langer in productie blijven. De meest succesvolle modellen van het merk worden vaak wel decennia achtereen geproduceerd, en de Daihatsu Travis is hard op weg om één van deze modellen te worden. Deze kleine stadsauto werd namelijk voor het eerst gemaakt in het jaar 1999. De productie van deze eerste generatie liep door tot 2004, waarna de auto een metamorfose onderging. Vanaf 2004 werd dan ook de tweede generatie gemaakt door de Japanse fabrikant, onder leiding van Toyota. De auto wordt nog steeds gemaakt, maar sinds 2013 worden er geen Daihatsu modellen meer geleverd op de Europese markt.

Een goede stadsauto, ook voor gezinnen

Tegenwoordig zijn er veel stadsauto?s te vinden die niet heel praktisch zijn voor gezinnen. De tweedehands Daihatsu Trevis biedt wel voldoende ruimte voor gezinnen. Het is een goede keuze voor gezinnen met maximaal twee kinderen. De stadsauto heeft een compact model, maar biedt toch nog aardig wat ruimte aan de binnenkant. Dit is natuurlijk ook waar de auto?s van dit Japanse merk bekend om staan. Zo heeft de kofferbak van de tweedehands Daihatsu Trevis toch nog een ruimte van een kleine 170 liter.

Vergelijkbaar met de modellen van Mini

Als je eens een kijkje neemt bij de tweedehands modellen van Mini die via GasPedaal.nl te vinden zijn, en vervolgens eens kijkt bij de gebruikte Daihatsu Trevis modellen, dan zie je waarschijnlijk aardig wat overeenkomsten. Zowel het design van de auto als het interieur laten kenmerken zien die ook te vinden zijn in de gebruikte MINI modellen uit diverse bouwjaren. De motor is dan weer gelijk aan de motor die ook te vinden is in diverse gebruikte Daihatsu Cuore modellen. De tweedehands Daihatsu Trevis is voorzien van een loodvrije 1,0 l benzinemotor die een prestatievermogen levert van 58 pk. De tank biedt ruimte aan 36 liter brandstof en de auto rijdt maximaal 167 km/u.

Een lichte en voordelige auto

Wie op zoek is naar een goede en betrouwbare stadsauto die voordelig is in onderhoud en zuinig in verbruik, die kan zeker goed kiezen voor een tweedehands Daihatsu Trevis. Deze auto heeft een minimaal gewicht, namelijk een ledig gewicht van 790 kilo. Dit zorgt er natuurlijk voor dat de auto ook relatief goedkoop is. Ook aan onderhoud- en reparatiekosten hoef je zeker geen grote bedragen te verwachten. De stadsauto heeft een compact formaat van 340 x 148 x 150 centimeter.