NL aanbod

EU aanbod

BMW I 8 Occasions

20 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Kijk ook eens naar 35 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands BMW i8

De BMW i8 is het opvolgende model onder het submerk van BMW, namelijk BMWi. In het geheim werkte de Duitse autofabrikant aan het opzetten van een sublabel en deze werd uiteindelijk gepresenteerd als BMWi. Het allereerste model dat onder deze naam uitkwam was de tweedehands BMW i3. Deze verscheen op de markt in 2013. In 2014 kwam de BMW i8 op de markt. De gebruikte BMW i3 is dan ook het meest verwant aan de gebruikte BMW i8. Omdat beide modellen nog relatief nieuw zijn, zijn er nog niet veel occasions van de vinden op GasPedaal.nl.

Een luxe sportwagen

De tweedehands BMW i8 kan veel harten sneller laten kloppen, vooral met het intens sportieve design. De tweedeurs coupé werd door meerdere designers ontworpen en binnen het team designers was ook een professional te vinden die was betrokken bij het ontwerp van de conceptauto van de tweedehands Spyder. Het design is indrukwekkend te noemen, zelfs voor BMW, het merk dat toch al bekend staat om de mooie designs die op de markt worden gezet. De plug-in hybride is voorzien van een 7.2 kW lithium-ion batterij. Daarnaast heeft deze ook een BMW TwinPower Turbo 1,5-liter driecilinder benzinemotor. De BMW i8 occasions hebben een tank van 42 liter.

Uitstekende prestaties

Wie nog van mening is dat er minder pit in een elektrische auto zit zal de mening waarschijnlijk bijstellen na het maken van een ritje in een tweedehands BMW i8. Deze auto haalt de snelheid van 100 kilometer per uur binnen de 4,4 seconden vanuit stilstand en dat is toch een flinke prestatie. De maximale snelheid die er met de tweedehands BMW i8 bereikt kan worden ligt op 250 km/u en dat is natuurlijk ook helemaal niet verkeerd. Eigenlijk doet deze auto helemaal niet onder voor andere modellen van BMW die niet elektrisch zijn. De BMW i8 occasions hebben een ledig gewicht van 1485 kg en verbruiken 11,9 kWh per 100 kilometer.

Een verrassing na de BMW i3 occasions

De eerste wagens die werden geproduceerd onder de noemer BMWi, de BMW i3 occasions, waren toch wel even iets anders dan wat we van BMW gewend zijn. Deze auto?s hebben een aanzienlijk minder sportieve uitstraling en de angst bestond dan ook dat BMW niet direct het vermogen had om een sportwagen in een elektrische uitvoering te maken. De BMW i8 was dan ook voor velen een aangename verrassing. Sportiever kan het bijna niet.