NL aanbod

EU aanbod

BMW 2 Serie Gran Tourer Occasions

195 occasions gevonden

De BMW 2 Serie Gran Tourer occasion is de zevenpersoons variant van de BMW 2 Serie Active Tourer. Feitelijk is het dezelfde MPV, maar dan verlengd en met een extra rij stoelen. Dit maakt deze variant bij uitstek geschikt voor grote gezinnen, of voor mensen die regelmatig meer dan drie of vier passagiers moeten meenemen. Net als de Active Tourer is deze BMW voorwielaangedreven, wat een breuk is met traditie voor het merk uit Beieren. Afgezien van de aandrijving is het verder een echte BMW, met alle luxe en comfort die je in deze prijsklasse mag verwachten.

Lees meer over BMW 2-Serie Gran Tourer onderaan de pagina

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Meer ruimte in BMW 2 Serie Gran Tourer occasion

De BMW 2 Serie Active Tourer is een compacte MPV die op de markt is gebracht als directe concurrent van de Mercedes-Benz B-klasse en met de Gran Tourer heeft BMW een langere variant van deze auto gemaakt. 22 centimeter langer om precies te zijn, wat een wereld van verschil maakt. De wielbasis is met tien centimeter verlengd en de overgang naar achteren is twaalf centimeter langer geworden. Dit noopte BMW tot een kleine restyling van het model, zodat het lijnenspel netjes bleef en de verlenging niet betekende dat de auto er opeens wat uit het lood geslagen uitziet.

7-persoons BMW 2 Serie Gran Tourer


Die verlenging geeft dus als gevolg dat de BMW 2 Serie Gran Tourer een zevenpersoons auto is. De extra rij stoelen gaat niet ten koste van been- of hoofdruimte en dus is het een volwaardige people carrier, waarin halve voetbalteams moeiteloos van veld naar veld gesleept kunnen worden. Wil je achterin wat meer ruimte, dan kun je de achterbank verschuiven. Dat laatste gaat ten koste van de bagageruimte en met de stoelen zo dicht mogelijk op elkaar heb je een keurige 620 liter tot je beschikking. Dat wordt 1.820 als je de achterbank plat gooit ? wat overigens elektronisch gebeurt.

Typisch BMW-interieur in BMW 2 Serie Gran Tourer occasions


De BMW 2 Serie Gran Tourer occasion mag dan een beetje uit de toon vallen bij andere BMW?s, van binnen is het ouderwets genieten. Ergonomisch is de BMW dik in orde en ook het instrumentarium is van een kwaliteit die je bij lager geprijsde concurrenten simpelweg niet zult zien. Wel moet gezegd worden dat de head-up display in de voorruit ontbreekt, in tegenstelling tot bij menig andere BMW. Het motorenaanbod is vergelijkbaar met dat van de BMW 2 Serie Active Tourer, wat resulteert in een ruime keus aan benzine- en dieselmotoren. Ook hier is geen M-versie beschikbaar.

Prijs BMW 2 Serie Gran Tourer


Een zevenpersoons MPV van BMW is in de regel wat duurder dan een zevenpersoons MPV van ? bijvoorbeeld ? Franse of Japanse makelij. Dat heeft te maken met de kwaliteit en het comfort dat de BMW biedt. Ook de motoren zijn in de regel wat krachtiger, waardoor je gewoon een aangenamere rit maakt en van meer gemakken bent voorzien. Dit betekent dat je voor de Gran Tourer wel behoorlijk moet betalen, maar hiervoor krijg je dus wel een echte BMW terug. En dit is ook precies wat hem onderscheidt van de concurrentie. Andere zevenzitters bieden dezelfde ruimte, maar niet dezelfde afwerking.