BMW X6 Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
193 resultaten

Tweedehands BMW X6

De BMW X6 occasions zijn afkomstig van de Amerikaanse productiehal van het Duitse merk. Deze is te vinden in Spartanburg. Wanneer de tweedehands BMW X6 van de buitenkant wordt bekeken, dan wordt er een enorme ruimte aan de binnenzijde verwacht. Nu is het zeker niet zo dat de auto klein is, maar er is toch echt maar ruimte voor vier personen in de BMW X6, welke ook wel door de Duitse autofabrikant wordt omschreven als Sports Activity Coupé (SAC). Bij de introductie van de auto gaf BMW aan dat het een combinatie zou worden tussen een relatief kleine coupé en een grotere SUV.

Introductie van diverse modellen

In 2007 werd bekend gemaakt dat de BMW X6 in het volgende jaar in productie zou worden genomen. We konden al kennis maken met de conceptversie van dit model op de IAA, georganiseerd in Frankfurt. De eerste BMW X6 occasions stammen dan ook uit 2008. Er zijn twee diesel modellen op de markt gebracht en twee benzine uitvoeringen. Daarnaast is er in 2010 ook een hybride variant op de markt verschenen. Dit is de tweedehands BMW X6 Active Hybrid. Er wordt gezegd dat de tweedehands BMW X5 het meest verwant is aan de BMW X6, echter, de X5 is toch een stukje kleiner.

Diverse motoren in de tweedehands BMW X6

Er zijn meerdere versies verschenen van de BMW X6 en dit betekent natuurlijk ook dat er meerdere motoren zijn gebruikt. Zo is er een uitvoering met een V8 Twin Turbo (benzine), een R6 Twin Turbo (benzine), een R6 Twin Turbo (diesel) en een R6 Tri Turbo (diesel). Dit betekent natuurlijk ook dat je te maken hebt met verschillende prestatievermogens. De tweedehands BMW X6 levert een minimaal prestatievermogen van 235 pk en een maximaal vermogen van 555 pk. De BMW X6 occasions zijn alle voorzien van 4wd.

Overige specificaties van de BMW X6 occasions

Natuurlijk zijn er nog enkele zaken waarin de diverse modellen verschillen en waarbij het dus goed is om aandacht te besteden bij het maken van een keuze uit de beschikbare BMW X6 occasions. Zo is het minimale gewicht 2145 kg en de maximale massa bedraagt 2265 kg. De BMW X6 occasions hebben een 85 liter tank en kennen een maximale snelheid van 250 km/u in geval van een V8 motor. De kofferbak heeft een ruimte van 570 liter. Gemiddeld heeft de tweedehands BMW X6 5,4 seconden nodig om van 0 naar 100 km/u te gaan.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.