NL aanbod

EU aanbod

BMW X 6 Occasions

7 occasions gevonden

In 2007 werd de komst van de BMW X6 modellen aangekondigd. Uiteindelijk kwamen een jaar later de eerste modellen op de markt. De BMW X6 occasions lijken veel op de X5 modellen, maar zijn wel een slag groter. De X6 zelf is het beste te omschrijven als een mooie kruising tussen een coupé en een SUV, door BMW een Sports Activity Coupé genoemd. Dankzij de grote wielen en vierwielaandrijving presteert deze auto onder vrijwel alle omstandigheden optimaal. Zoals de buitenkant al doet vermoeden, is de auto aan de binnenzijde ruim genoeg om als goede gezinsauto te fungeren.

Lees meer over BMW X6 onderaan de pagina

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands BMW X6, de stoere Sports Activity Coupé

BMW heeft van de X6 verschillende generaties uitgebracht. De eerste generatie was van 2008 tot en met 2012 verkrijgbaar. In 2009 werd een tweedehands BMW X6 gecombineerd met de M-serie tot de BMW X6 M. Dit luxe model is voorzien van automatische M Sports versnellingen en een 4.4 liter V8 BMW N63 met 547 pk. Bij de tweede generatie krijg je een automatische versnellingsbak met acht versnellingen en ook weer de keuze voor de speciale M uitvoering. Een tweedehands BMW X6 M is overigens alleen met benzinemotor verkrijgbaar. Kies je voor een X6 op benzine, dan kies je voor een motor met een vermogen van 306 pk of 451 pk. Bij de dieselmotoren kies je voor een vermogen van 259 pk of 313 pk, of voor de speciale variant M50d met 381 pk. Heb je liever een volledig hybride auto? Dan is de Active Hybrid X6 wat je zoekt. Dit model heeft een V8 twin-turbomotor met 479 pk. Dat maakt van een BMW X6 kopen een bewuste keuze.

De BMW X6 prijs voor een tweedehands model online vergelijken

Wil je een BMW X6 kopen, dan zoek je naar de best mogelijke optie die bij jouw budget past. Het is dan ook belangrijk om alle opties, dus alle aangeboden BMW X6 modellen, met elkaar te vergelijken. Gelukkig is het niet nodig om hiervoor onnoemelijk veel websites te bezoeken en alle informatie te vergelijken, want op GasPedaal.nl hebben wij het complete aanbod occasions van diverse merken al voor je op een rij gezet, zoals een BMW X6 Occasion. Zo wordt vergelijken wel heel makkelijk.

Bij Gaspedaal vind je het grootste aanbod van occasions van de meest uiteenlopende automerken. Bekijk dan ook zeker het aanbod van de andere modellen van BMW.

Meer BMW X6 modellen

Bekijk ook BMW X6 occasions of meer informatie over de BMW X6 op AutoTrack en BMW X6 occasions op AutoWereld.