NL aanbod

EU aanbod

Toyota Yaris Verso Occasions

31 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Toyota Yaris Verso

De Toyota Yaris Verso is sinds het jaar 2000 te vinden op de markt. Aan afmeting en vormgeving is het een mooie combinatie tussen de tweedehands Toyota Yaris en, natuurlijk, de tweedehands Toyota Verso S. De Toyota Yaris is een lekker compacte stadsauto en de Toyota Verso S is een midi-MPV. Door deze met elkaar te mengen komen we uit bij de tweedehands Toyota Yaris Verso, een mini-MPV. De Japanse fabrikant ziet de Toyota Yaris als een vergrote versie van de standaard Yaris, met een verhoogde achterzijde, waardoor er meer beenruimte is ontstaan voor de passagiers en er ook meer ruimte is in de kofferbak.

Een ?saaie? auto onder de occasions

De tweedehands Toyota Yaris Verso is een vrij saaie auto in het aanbod occasions op GasPedaal.nl. We hebben het dan zeker niet over de uitstraling van de mini-MPV, maar wel over de manier waarop deze in elkaar zit. Er is namelijk totaal niets op aan te merken en dit komt zelden voor. De auto is compact en toch ruim, standaard en toch rijk uitgerust, rustig en toch lekker pittig. Er zijn gewoon geen kritiekpunten te noemen als het gaat om de tweedehands Toyota Yaris Verso. De gebruikte Toyota Yaris Verso heeft standaard getint glas en is voorzien van lichtmetalen velgen.

Een opvallende concurrent op de markt

De gebruikte Toyota Yaris Verso vindt vooral veel concurrentie bij Volkswagen. Dit is op zich niet opvallend, maar wat wel opvallend is dat is het feit dat de grootste concurrent op de markt de tweedehands Volkswagen is. Dit is een auto van aanzienlijk groter formaat. Als we het formaat moeten vergelijken, dan komt de tweedehands Toyota Yaris Verso beter overeen met de gebruikte Volkswagen Passat. De grootste uitvoering uit de Verso-collectie van het Japanse merk is dan wel weer groter dan de Volkswagen Golf Sportvan. Deze biedt namelijk ruimte aan zeven personen, terwijl er in het model van Volkswagen vijf passen. Andere concurrentie bij de tweedehands auto?s vind je bij de Renault Kangoo occasions en gebruikte Citroën Berlingo, die vaak een soortgelijke doelgroep aantrekken.

Een motor van BMW

Je kan van BMW houden of niet, maar over het feit dat dit merk krachtige motoren gebruikt bestaat geen twijfel. Goed nieuws als jij een tweedehands Toyota Yaris Verso wilt kopen, want de dieselmotor die hierin is gebruikt is afkomstig van het Duitse BMW. De 270 Nm koppel laat je een gevoel van kracht ervaren. De motor levert een vermogen van 112 pk. Een ander groot voordeel is wel dat de auto lekker stil is, waardoor je er echt van kan genieten op de weg.