NL aanbod

EU aanbod

Toyota Verso Occasions

292 occasions gevonden

De tweedehands Toyota Verso-S is een midi-SUV en werd in 2009 op de markt gebracht. De basis van de Verso-S is te vinden in de Toyota Avensis. Het platform waar het model op gebouwd is, vind je terug in de Toyota Corolla en de Toyota Yaris. De Verso-S is ontstaan vanuit een samenwerking met Subaru, waardoor je veel overeenkomsten ziet met de Subaru Trezia. Het aanbod van Toyota Verso-S occasions is bijzonder ruim, en dat is zeker niet zonder reden. In 2019 riep de Consumentenbond de Toyota Verso-S modellen uit tot de betrouwbaarste van alle geteste auto's.

Lees meer over Toyota Verso onderaan de pagina

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 13 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

De eerste tweedehands Toyota Verso-S op de markt

In tegenstelling tot de Subaru Trezia, waarbij je ook kunt kiezen voor dieselmotoren, werden de Toyota Verso S modellen geproduceerd met maar één motor. Dit is een viercilinder benzinemotor, een 1.3 VVT-i. Met deze motor rijd je met een vermogen van 99 pk. Rijd je lange afstanden en zoek je daarvoor een diesel, dan is de Verso-S niet de auto die bij je past. Dit model weegt krap 1.100 kilo, waardoor je weinig wegenbelasting betaalt. Rijd je regelmatig met een aanhanger, houd dan rekening met een maximaal geremd trekgewicht van 800 kilo. Bij de Verso-S heb je dan wel alleen een benzinemotor, wel kun je kiezen voor een handgeschakelde auto met zes versnellingen of een traploze automaat met CVT (Continu Variabele Transmissie). Beide modellen rijden bijzonder zuinig, al rijdt de automaat, met een verbruik van 1 op 18, het zuinigst. Bij de Toyota Verso-S is nog meer ruimte aanwezig dan je in eerste instantie zou verwachten. Passagiers op de achterbank hebben alle ruimte. In de kofferbak is sprake van een dubbele bodem voor wanneer je net iets hogere spullen mee wil nemen.

De prijs van Toyota Verso-S occasions vergelijken

Wil je een Toyota Verso-S kopen, dan zoek je natuurlijk de beste deal voor jou. Vergelijken binnen het aanbod is hierbij de sleutel, want alleen op die manier vind je de auto die het beste bij je past. De prijs van Toyota Verso-S occasions wordt gebaseerd op het bouwjaar en de kilometerstand van de auto. Denk daarom na over je verwachtingen van de auto en welk bedrag je eraan kunt uitgeven.

Heb je een beeld van wat je zoekt en hoeveel je er maximaal aan kunt besteden, dan is het tijd om het aanbod dat daarbij past te vergelijken, ook van de Toyota Verso-S prijzen. Op GasPedaal.nl vind je het grootste aanbod Toyota Verso-S occasions van Nederland, waaronder de Toyota Verso-S modellen, andere modellen van Toyota en diverse andere merken.

Meer Toyota Verso modellen

Bekijk ook Toyota Verso occasions of meer informatie over de Toyota Verso op AutoTrack en Toyota Verso occasions op AutoWereld.