NL aanbod

EU aanbod

Volkswagen Passat Occasions

1.548 occasions gevonden

De Volkswagen Passat occasion doet niet aan verrassingen. Hooguit vind je een enkel uitbundig model als de Volkswagen Passat CC - een soort coupé met vier deuren. Of eentje met 4motion. Dat is vierwielaandrijving à la Volkswagen. Maar over het algemeen zijn het conventioneel vormgegeven sedans of stationwagons met veel zitcomfort en zeeën van opbergruimte. De degelijke bouw en de betrouwbare kwaliteit staan garant voor een hoge inruilwaarde. Vandaar de veelvuldig voorkomende neutrale leasekleuren grijs, blauw en zwart.

Lees meer over Volkswagen Passat onderaan de pagina

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 6.651 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Het betrouwbare comfort van Volkswagen Passat occasions

De zakelijke markt is om de hierboven genoemde redenen namelijk al jaren gek op de Passat. De populaire Business editie van de nieuwste generatie sluit precies aan op de behoefte van die doelgroep. Sportieve rijders kunnen beter uit de voeten met Passat R-Line Business+. De plug-in hybride is onder de naam Passat GTE Business de meest compleet uitgeruste Passat.

De oudste Volkswagen Passat occasion stamt uit 1973. Die kan je aanschaffen als je van een retro vormgeving houdt. Een oude Passat is ook geschikt als je voor weinig geld een hele aardige representatieve auto wilt kopen en het niet erg vindt als deze dertig jaar oud is. Maar het belangrijkste argument voor de meeste kopers om er een te kopen is dat het de ideale reisauto is; je kan er makkelijk een berg koffers en sporttassen in kwijt kan en hij brengt je hele gezin veilig en comfortabel van Nieuwegein naar Nice.

De prijs van een tweedehands Volkswagen Passat


Met de prijs van een tweedehands Volkswagen Passat kun je alle kanten op. Kies je voor een sedan uit de jaren 90 met een lichte benzinemotor en zo?n twee ton op de teller, dan betaal je een twintigste deel van een net niet nieuwe moderne versie van hetzelfde model. De technische verschillen liegen er niet om. De oude Passat rijdt 12,2 kilometer met 1 liter benzine en heeft 16,3 seconden nodig om van 0 naar 100 kilometer per uur te komen. De lengte is 4 meter en 60 centimeter. Bij de nieuwe Passat praat je over 19 kilometer, 8,7 seconden en 4 meter en 77 centimeter.

De prijs van een Volkswagen Passat occasion is ook afhankelijk van het uitrustingsniveau, de staat van onderhoud en het type motor. Het meest betaal je voor de highline en business R edities, vooral als het een 4Motion of auto met hybride aandrijving betreft.

Een Volkswagen Passat occasion kopen


Wil je een Volkswagen Passat occasion kopen en bekijk je het aanbod, dan merk je dat het aanbod voor ongeveer 20% bestaat uit wagens met een dieselmotor. 15% Betreft een hybride exemplaar. Veruit de meeste keus heb je als je op zoek bent naar een tweedehands Volkswagen Passat met een benzinemotor. Ook staan er drie keer zoveel stationwagons te koop dan sedans. Meer dan de helft van de beschikbare Passats heeft een automatische versnellingsbak.

De concurrentie in het segment van de Volkswagen Passat occasions is groot. Ben je geïnteresseerd in iets dat er technisch heel dichtbij komt, kijk dan ook eens naar een Audi A4 of Skoda Superb. De fabrikanten van deze modellen behoren tot hetzelfde concern als Volkswagen en een deel van de onderdelen is identiek. Zoek je een ruime gezinswagen met een meer uitgesproken design of met meer sportieve rijeigenschappen, kijk dan ook eens naar de merken die niet tot dit concern behoren.

Meer Volkswagen Passat modellen

Bekijk ook Volkswagen Passat occasions of meer informatie over de Volkswagen Passat op AutoTrack en Volkswagen Passat occasions op AutoWereld.