Toyota HiLux Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
91 resultaten

Tweedehands Toyota HiLux

Via GasPedaal.nl kan je goed een relatief jonge tweedehands Toyota HiLux vinden. Er zijn bijvoorbeeld diverse modellen uit het bouwjaar 2014 te vinden, onder meer in de uitvoering 2.5 D-4D VX 4X4 Airco. Deze uitvoering behoort dan ook tot de meest populaire uitvoeringen, vooral vanwege de rijke uitrusting van de auto. De tweedehands Toyota HiLux is een pick-up met een open laadbak. Een mooie en robuuste wagen met de pure Amerikaanse uitstraling. Hiermee heeft de tweedehands Toyota HiLux aan karakter veel weg van de gebruikte Toyota FJ Cruiser, welke niet op de Nederlandse markt is gebracht.

Goede prestaties van de Toyota HiLux

De tweedehands Toyota HiLux heeft diverse goede specificaties. Natuurlijk zijn er ook heel wat keuzes te maken, want het Japanse merk staat erom bekend dat er bijna altijd wel meerdere uitvoeringen op de markt worden gezet. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een handgeschakeld model met een dieselmotor met een inhoud van 2.494 cc. De 2-deurs pick-up is een BTW auto, geen marge, en werd in diverse kleuren op de markt gebracht. De wagen werd vooral erg populair op de internationale markt wegens de goede kracht van de motor, de robuuste uitstraling van het model en de goed verzorgde inrichting.

De uitstraling van een terreinwagen

De terreinwagen met het pure Amerikaanse uiterlijk blijft toch aantrekken, en dit terwijl deze auto’s nauwelijks worden gezien op de Nederlandse wegen. Dit heeft te maken met het feit dat de terreinwagen niet is gemaakt voor de goed verzorgde wegen in ons land, maar juist voor de ruwe wegen. Toyota heeft hierdoor ook besloten om de terreinwagen uit het assortiment, de tweedehands Toyota FJ Cruiser, niet uit te brengen in Europa. Dit betekent niet dat het merk ons een terreinwagen wil onthouden. Daarom is er onder andere in de tweedehands Toyota HiLux wel een groot deel van het uiterlijk van een terreinwagen overgenomen. Daarnaast is deze auto voorzien van vierwielaandrijving.

Zeer compleet uitgerust

De tweedehands Toyota HiLux is goed uitgerust, zelfs in de standaard instapuitvoering. Daarnaast zijn veel gebruikte modellen voorzien van diverse opties. De gemiddelde tweedehands Toyota HiLux is voorzien van airco, een airbag voor de bestuurder en de passagier, een antiblokkeersysteem, een roetfilter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, startonderbreking, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen. Enkele toevoegingen waren vanuit de fabriek optioneel. Het is daarom altijd goed om te kijken naar de precieze specificaties van het voertuig als je via GasPedaal.nl op zoek gaat naar een goede tweedehands Toyota HiLux.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.