NL aanbod

EU aanbod

Toyota Hi Lux Occasions

82 occasions gevonden

De Toyota Hilux is een uiterst betrouwbare en multi-inzetbare pick-up, die al sinds 1968 geproduceerd wordt. Inmiddels is de Toyota Hilux toe aan zijn zevende generatie en geldt hij nog altijd als een koploper binnen het segment. Het uiterst betrouwbare karakter van deze auto maakt hem niet alleen buitengewoon geschikt als manusje-van-alles in Europa, maar ook in derdewereldlanden wordt deze auto vaak gebruikt. Waar wegen moeilijk te begaan zijn en onderhoud schaars, is een Toyota Hilux een ideaal vervoersmiddel. De auto is ook bekend van zijn optreden in het Britse autoprogramma Top Gear, waarin verwoede pogingen gedaan werden om de auto te slopen, maar zonder succes.

Lees meer over Toyota HiLux onderaan de pagina

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000+ auto’s

Kijk ook eens naar 75 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

De Toyota Hilux occasion is een robuuste pick-up uit Japan

Gedurende de jaren heeft de Toyota Hilux occasion wel een wat moderner voorkomen gekregen, maar in de basis is het nog altijd diezelfde, ruige pick-up die het al aan het einde van de jaren ?60 was. De auto is beschikbaar in twee- en vierwielaandrijving en heeft over het algemeen een zeer simpele opzet; plaats voor twee of vier personen en een laadbak. Wie zoekt naar overdadig comfort, zal dat elders moeten doen.

Toyota Hilux occasions komen in benzine- of dieselmodellen

Wie zoekt naar een Toyota Hilux occasion, kan kiezen uit een benzine- of een dieselmodel. De inhoud van deze motoren loopt uiteen van een tweeliter, tot een dikke 4.0 liter zescilinder voor het stevige blaaswerk. Qua uitvoeringen is er te kiezen tussen een twee- en een vierdeurs model. De vierdeurs Toyota Hilux biedt plaats aan meerdere personen en kan zelfs als gezinsauto gebruikt worden, terwijl de tweedeurs-versie slechts plaats biedt aan twee personen. Als pick-up is de Hilux buitengewoon geschikt, mede ook omdat hij niet alleen als voorwielaangedreven model te koop is, maar ook als 4X4. Dat laatste maakt hem perfect voor de onverharde wegen.

Wie denkt aan de Toyota Hilux occasion, denkt aan de robuustheid van het model. De twee afleveringen van Top Gear zijn legendarisch, maar vertellen tegelijk wel een belangrijk verhaal over de Hilux: hij is bijna onverwoestbaar. Toyota staat sowieso al bekend om zijn betrouwbare auto?s, maar met de Hilux hebben ze er eentje gebouwd die over de hele wereld gebruikt wordt als een eeuwigdurend werkpaard.

Een Toyota Hilux kopen? Ook in Nederland is keuze genoeg

Natuurlijk is het aanbod van de Toyota Hilux occasion niet zo groot als dat van de Volkswagen Golf, maar er zijn er toch genoeg van in de omloop. Hoewel Nederland bepaald geen land is dat de pick-up volledig heeft omarmd, is de robuustheid van Toyota Hilux occasions ook hier niet onopgemerkt gebleven. De prijzen voor deze modellen lopen enorm uiteen; oudere modellen kunnen hele vriendelijke instapprijzen hebben, maar hoe nieuwer ze worden, hoe hoger de prijs. En zeker als je zoekt naar een exemplaar met een dikke motor en vierwielaandrijving, zal je wel even in een ander prijssegment moeten kijken. En dat is, gezien de status van deze auto, helemaal niet zo gek.

Natuurlijk kent ook de Toyota Hilux concurrentie; de Ford Ranger, de Volkswagen Amarok en de Nissan Navara zijn eveneens buitengewoon capabele en goed uitgevoerde pick-ups, die je voor vergelijkbare prijzen kunt vinden. Maar hoe goed al die auto?s ook zijn, geen van allen geniet een status van een Toyota Hilux occasion.