Ford Ranger Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
377 resultaten

Tweedehands Ford Ranger

De tweedehands Ford Ranger is een populair model onder de Ford occasions die je bij GasPedaal.nl kan vinden. Zeker nu de grotere auto’s weer helemaal terugkomen in het straatbeeld doet de gebruikte Ford Ranger het erg goed. Dit model van Ford is in de basis beschikbaar in twee uitvoeringen als pick-up. Op de eerste plaats is er de reguliere tweedehands Ford Ranger en op de tweede plaats is er de gebruikte Ford Ranger XLT. Dit zijn zeker niet de enige opties die je hebt. Als we kijken naar de cabine, dan zien we dat er drie mogelijkheden zijn. Je kan gaan voor een 5-persoons cabine (dubbelcabine), een 4-persoonscabine (extracabine) of een 2-persoons cabine (singlecabine). De uitvoeringen zijn allemaal voorzien van een schakelbare vierwielaandrijving.

De tweedehands Ford Ranger met de singlecabine

Wanneer je voorkeur uitgaat naar een tweedehands Ford Ranger met een 2-persoons cabine, dan profiteer je van een ruim laadvlak. Het totale laadvermogen komt neer op 1,14 ton. De tweedehands Ford Ranger heeft dan een laadvlak met een breedte van 1,46 meter en een lengte van 2,28 meter. Deze uitvoering is uitsluitend te verkrijgen met een 2,5 liter turbodieselmotor in de standaard editie. Deze levert een vermogen van 84 pk. Dat lijkt weinig, maar het koppel is door de grote cilinderinhoud relatief hoog. De twee andere uitvoeringen, de 4-persoons en de 5-persoons cabine, zijn voorzien van een turbodiesel die een totaal vermogen levert van 109 pk. De extracabine uitvoering heeft een laadvermogen van totaal 1,2 ton.

De standaard uitrusting

De drie varianten van de tweedehands Ford Ranger zijn vaak te vinden met een additionele hardtop. De standaard uitrusting is zeer uitgebreid, zeker ook op het gebied van veiligheid, zoals we eigenlijk altijd van Ford gewend zijn. De tweedehands Ford Ranger is voorzien van airbags voor zowel de bestuurder als de passagiers. Daarnaast is er ABS aanwezig, is er een audiosysteem ingebouwd en heeft het voertuig getint veiligheidsglas. De tweedehands Ford Ranger XLT is nog iets rijker uitgerust. Deze heeft onder meer velours bekleding, een laadvlak met sportbeugels, lichtmetalen wielen en airco.

De special edition

Van de Ford Ranger is ook een special edition op de markt verschenen. Dit gebeurde in 2003. We hebben het dan over de tweedehands Ford Ranger XLT Limited. Nu klinkt het alsof deze echt heel veel afwijkt van de standaard uitvoering, maar niets is minder waar. Wel is het zo dat deze tweedehands Ford Ranger iets luxer is, met mistlampen en lederen bekleding. Verder zijn er eigenlijk alleen kleine details iets aangepast voor deze special edition, waardoor het vooral ook de prijs is die iets hoger ligt, ook wanneer je kiest voor een tweedehands Ford Ranger XLT Limited.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.