Volkswagen Amarok Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
114 resultaten

Tweedehands Volkswagen Amarok

De Volkswagen Amarok is te vinden in de lijn van sterke bedrijfswagens van het Duitse merk. Hiervan zijn er al meerdere verschenen door de jaren heen, in diverse afmetingen en voor verschillende doeleinden, en Volkswagen heeft dan ook allang bewezen dat het merk goede kwaliteiten bezit als het gaat om het maken van bedrijfswagens. De tweedehands Volkswagen Amarok is dan ook een geliefd model onder de personen die zoeken naar een sterke en betrouwbare bedrijfsauto van goed formaat. Als je via GasPedaal.nl op zoek gaat naar een gebruikte Volkswagen Amarok, dan is het wel goed om op de uitvoering te letten. Er zijn er namelijk veel van verschenen.

De verschillende uitvoeringen van de Volkswagen Amarok

Als eerste model op de markt verscheen de pick-up uitvoering van de Amarok. Er zijn vervolgens twee basismodellen gepresenteerd. Op de eerste plaats is er de tweedehands Amarok Plus Cabine. Dit voertuig is voorzien van een grijs teken en daarmee niet voor iedereen een geschikte keuze. Op de tweede plaats is er de gebruikte Amarok Dubbele Cabine. Deze uitvoering is voorzien van een geel kenteken. Allebei de uitvoeringen zijn uitgebracht met verschillende aandrijvingen. Je kunt kiezen voor een tweedehands Volkswagen Amarok met een 4Motion inschakelbare vierwielaandrijving of een 4Motion permanente vierwielaandrijving, maar een model met uitsluitend achterwielaandrijving is ook tussen de occasions te vinden. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een 2.0 TDi motor, in twee verschillende versies.

De motoren

De tweedehands Volkswagen Amarok Dubbele Cabine heeft in een EasyLine een 2.0 TDi motor met een vermogen van 122 pk, ofwel 90 kW. Er zijn drie verschillende uitrustingen, namelijk HighLine, TrendLine en EasyLine. Wanneer we kijken naar de tweedehands Volkswagen Amarok Plus Cabine, dan zien we twee uitvoeringen van de motor, met een vermogen van 122 of 163 pk. De EasyLine is er met een 6-versnellingsbak. Alle voertuigen met een gele kentekenplaat zijn voorzien van een groen C-label.

Veel ruimte in de Volkswagen Amarok modellen

Alle uitvoeringen van de tweedehands Volkswagen Amarok bieden een zee aan ruimte, zowel voorin als achterin. Er kunnen maar liefst vijf volwassen personen comfortabel plaatsnemen in de tweedehands Volkswagen Amarok Dubbele Cabine, en dan nog blijft er een riante laadruimte over in de auto. Wanneer je interesse hebt in een tweedehands Volkswagen Amarok, dan kan je via GasPedaal.nl op zoek gaan naar modellen vanaf het bouwjaar 2011. In dit jaar verscheen de Volkswagen Amarok voor het eerst bij de Nederlandse dealers.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.