Peugeot Boxer Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
380 resultaten

Tweedehands Peugeot Boxer

De Peugeot Boxer is een groter model bestelwagen van de Franse fabrikant. Deze bestelwagen is vrijwel identiek aan de tweedehands Fiat Ducato. De Peugeot Boxer verscheen al in de jaren tachtig van de vorige eeuw en nog altijd wordt deze bestelwagen geproduceerd door de fabrikant. Dit is ook niet vreemd, want de bestelauto wordt door veel ondernemingen gebruikt voor het transport. De laadruimte is dan ook erg groot, afhankelijk van de specifieke uitvoering die je hebt. Er zijn tweedehands Peugeot Boxer modellen met een open achterkant, welke geschikt zijn voor het vervoeren van personen. Het grootste deel van de Peugeot Boxer occasions heeft een gesloten achterzijde, speciaal voor het makkelijk en veilig vervoeren van goederen.

Eindeloos veel mogelijkheden

Als je een goede bedrijfsauto zoekt, dan heeft de tweedehands Peugeot Boxer je eigenlijk altijd wel te bieden wat jij zoekt. Er zijn door de jaren heen namelijk eindeloos veel varianten verschenen, elk met eigen kwaliteiten en praktische extra’s. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een tweedehands Peugeot Boxer met een open laadbak of met een kipper. Het assortiment speciale carrosserieën is bijzonder breed en er zijn door de fabrikant modellen geleverd die volledig op maat konden worden gemaakt als het om de ombouw gaat. Optioneel kunnen nieuwe Peugeot Boxer modellen worden geleverd met onder meer een laadklep, een zwaailicht, een trekhaak of beschermingsroosters. Deze opties zijn ook te vinden onder de tweedehands Peugeot Boxer modellen.

Het laadvermogen

Door de jaren heen zijn er al meerdere generaties van de Peugeot Boxer verschenen. Verreweg de meeste ondernemers gaan toch voor een wat jongere tweedehands Peugeot Boxer. Dit betekent zeker niet dat je de keuze hebt uit slechts twee of drie varianten. Als we alleen al kijken naar het laadvermogen, dan zien we dat er meerdere mogelijkheden zijn. De laatste uitvoering heeft een laadvermogen van minimaal 980 kilo en maximaal 1600 kilo. Het laadvolume varieert van 8 tot 17 kubieke meter en de lengte van het voertuig is minimaal een kleine 5 meter en maximaal een kleine 6,5 meter.

Vier verschillende motoren

Natuurlijk zijn er in de hele productietijd meerdere motoren gebruikt. Als je een relatief jonge Peugeot Boxer occasion zoekt, dan heb je de keuze uit vier verschillende motoren. Er zijn drie varianten van de 2,2 liter HDi motor, met 110 pk, 130 pk en 150 pk. Daarnaast is er ook een 3,0 liter HDi motor. Deze levert een vermogen van 180 pk.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.