NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

MINI Paceman Occasions

26 occasions gevonden

Een MINI Paceman occasion is een relatief kleine driedeurs SUV die gemaakt is tussen 2013 en 2016. Dit model is sterk gerelateerd aan de MINI Countryman uit dezelfde periode en is gebouwd met voor- en vierwielaandrijving. Na drie jaar kwam er een einde aan de productie van de Paceman, omdat moederbedrijf BMW vond dat hij niet goed paste in de modellenlijn. Omdat hij niet lang is gebouwd, is de Paceman niet heel talrijk op de occasionmarkt. Vindbaar is hij echter wel, zoals te zien in ons aanbod.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Authentieke MINI Paceman occasion

Sinds MINI aan het begin van deze eeuw opnieuw in de markt is gezet door BMW, heeft het merk vele uitvoeringen gekend. Waar je een vroegere MINI kon krijgen als hatchback en als stationwagon, heeft het moderne MINI een lange lijn aan carrosserievarianten voor allerlei kopers. De Clubman is de bekende stationwagon, de Roadster is een bijzondere open tweezitter, er is een cabriolet, een coupé, noem maar op. De Paceman paste daar net tussen, als driedeurs Sports Activity Coupé. De auto is onmiskenbaar vormgegeven als een MINI.

MINI Paceman uitvoeringen


De MINI Paceman kwam met benzine- en dieselmotoren en deze motoren waren terug te vinden in bijna alle andere modellen van MINI. Ook kon je kiezen voor een vierwielaangedreven Paceman, die de toevoeging ALL4 kreeg. Qua motoren waren de S-modellen de sterkste, deze leverden een schep meer vermogen dan de 1.6 benzine of diesel die in de meeste varianten zat. Alle uitvoeringen kwamen met een zesbak, handgeschakeld of automatisch.

Beperkte bouwjaren MINI Paceman


Het feit dat de MINI Paceman vrij zeldzaam is, heeft hij te danken aan meerdere factoren. Ten eerste is hij maar drie jaar gebouwd, wat nooit resulteert in enorme aantallen. Het feit dat de auto maar drie jaar gebouwd werd, is gerelateerd aan het feit dat hij simpelweg niet zo populair was. Het is een uitstekende auto met alle positieve kanten die elke andere MINI heeft, maar hij zat zo dicht tegen de Countryman aan, dat veel kopers gingen voor de extra ruimte (en deuren) die de grotere SUV biedt.

MINI Paceman elektrisch rijden niet mogelijk


MINI heeft met de MINI Electric een uitstekende elektrische auto in het assortiment, maar de MINI Paceman maakte de opmars van elektrische aandrijving niet meer mee. Daarom is een elektrische MINI Paceman niet te vinden en kan je deze auto dus alleen rijden met benzine- of dieselmotor.

Zeldzame MINI Paceman occasions


Ondanks de geringe populariteit zijn er wel degelijk de nodige MINI Paceman occasions te vinden. Het was immers geen slechte auto en wie niet de ruimte nodig had, maar wel de lol wilde hebben, kon met een Paceman prima uit de voeten. Dat vertaalt zich in een aanbod dat voor ieder wel wat wils biedt. Zelfs de John Cooper Works, de snelste MINI-variant van allemaal, komt regelmatig voorbij als occasion.

MINI Paceman occasions zijn betaalbaar


De meeste varianten van de Paceman zijn erg vriendelijk geprijsd. Dat betekent dat je voor een hele keurige prijs een prima MINI kan rijden, die lang niet iedereen heeft. Onderhuids beschik je gewoon over dezelfde betrouwbare techniek als bij elke andere MINI en tref je de vierwielaangedreven versie, dan kun je zelfs het nodige plezier maken op onverhard terrein. En dat maakt de Paceman dan toch weer uniek.