MINI Cooper S Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
574 resultaten

Tweedehands Mini Cooper S

De Mini Cooper S is een handgeschakelde 6-versnellingsbak met een sportief en stijlvol uiterlijk. Tegenwoordig wordt de Mini Cooper S gemaakt door BMW-group en er is alles aan gedaan om dit model weer populair te maken. Het is BMW gelukt om de Mini Cooper S zo op de kaart te zetten dat deze nu populairder is dan in de tijd waarin het model werd gemaakt door MINI zelf. De 3-deurs hatchback is bijzonder geliefd als occasion en het zal je dan ook niet verbazen dat er veel Mini Cooper S occasions te vinden zijn via GasPedaal.nl. Je hebt meer dan genoeg keuze in het actuele aanbod tweedehands Mini Cooper S modellen.

Een sterk model

De Mini Cooper S occasion biedt je veel kracht. Het is zo dat de maximumkoppel van 220 Nm pas wordt geleverd bij vierduizend toeren. Je profiteert van een prestatievermogen van 170 pk. Het model is voorzien van een 1,6 liter motor die niet alleen zorgt voor een fijne mate van snelheid in de auto, maar ook voor een krachtig geluid. Je zou dit geluid zeker niet verwachten bij de speelse tweedehands Mini Cooper S. Het is BMW gelukt om van het verouderde model een echte sportauto te maken, maar dan met een wat lieflijke uitstraling. Het is dan ook zo dat de Mini Cooper S occasion vaker wordt bestuurd door een vrouw dan door een man. Dit ‘hangt’ eigenlijk gewoon aan het merk, zoals Ferrari toch wordt gezien als een ‘mannenmerk’. Je hoeft natuurlijk zeker niet aan deze ongeschreven regels te voldoen.

Laag bij de grond

Als je plaatsneemt in een Mini Cooper S occasion dan voel je direct dat je diep wegzakt in de stoelen. Je zit dan ook zogenaamd dichtbij de grond op deze stoelen. Dit geeft het gevoel dat je in een sportauto stapt, en dat wordt door velen als erg prettig ervaren. Wel wordt er ook een klein nadeel genoemd als het gaat om de Mini Cooper S. De pook zou namelijk wat hakerig zijn bij het schakelen.

Het ‘Mickey Mouse stuur’

De Mini Cooper S occasions hebben het zogenaamde ‘Mickey Mouse stuur’, zoals deze ook wel lieflijk genoemd wordt. Het is namelijk zo dat er achter het stuur twee grote klokken in een rond design zijn aangebracht, op gelijke hoogte als het stuur, waardoor het lijkt of deze ronde voorwerpen op het stuur zijn aangebracht. Hierdoor is het, met een beetje fantasie, net of je tegen het hoofd van de Disney-held aankijkt. Verder is er vooral veel aluminium gebruikt in het interieur en zijn er op de middenconsole van de tweedehands Mini Cooper speelse tuimelschakelaars te vinden.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.