NL aanbod

EU aanbod

Land Rover Range Rover Velar Occasions

227 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 299 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Range Rover Velar: omvangrijke 4x4 SUV

De Land Rover Range Rover Velar is een 4x4 aangedreven SUV van het Britse automerk Land Rover. Land Rover Range Rover Velar modellen zijn in de markt gezet als tussenmodel, maar is in feite de op een na grootste SUV van Land Rover (na de Range Rover Sport). Het is het vierde model uit de Range Rover-lijn. De Range Rover Velar biedt plaats aan vijf inzittenden, maar heeft een koetswerk van bijna vijf meter lang en een ruime kofferbak. Met de Range Rover Velar occasion koop je dus een forse wagen, die dankzij de vierwielaandrijving ook geschikt is om ermee op ruw terrein te rijden.

Land Rover Range Rover Velar tweedehands kopen: verschillende motoren

De ene occasion van de Range Rover Velar is de andere niet. Het standaardmodel is voorzien van een viercilinderbenzinemotor met een vermogen van 180 pk. Maar er is ook bijvoorbeeld ook de Velar SVAutobiography, die is uitgerust met een supercharged V8 motor. Ook de uitvoering met een zescilindermotor is erg populair gebleken en kan dus als Land Rover Range Rover Velar occasion te vinden zijn. Daarnaast zijn er ook uitvoeringen met een dieselmotor, en een plug-in hybride optie: de Velar P400e PHEV. In 2020 heeft Land Rover Range Rover Velar modellen een update gegeven, waarbij het uiterlijk grotendeels gelijk is gebleven maar er wel vernieuwing heeft plaatsgevonden op het gebied van techniek. Daarbij werd ook een zuinigere hybride motor geïntroduceerd, waarop men 50 kilometer volledig elektrisch kan rijden. Verder werd het infotainmentsysteem in de auto verbeterd.

Land Rover Range Rover Velar occasions: comfortabel maar dorstig

Koop je een Land Rover Range Rover Velar tweedehands, dan ontbreekt het je niet aan luxe en comfort. Ondanks dat is de ruimte achter in de wagen beperkter dan je misschien zou verwachten. Ga je een Land Rover Range Rover Velar kopen? Houd er dan ook rekening mee dat de Range Rover Velar een zware, robuuste auto is met een navenant hoog brandstofverbruik.

Wil je een tweedehands Land Rover Range Rover Velar kopen? Zoek dan jouw tweedehands Land Rover Range Rover Velar hier op GasPedaal. Je doorzoekt tegelijkertijd meerdere websites, zodat je het allergrootste aanbod van Land Rover Range Rover Velar occasions in Nederland te zien krijgt. Zo vind je zeker voor de beste prijs een Range Rover Velar.