NL aanbod

EU aanbod

Land Rover Range Rover Evoque Occasions

632 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 633 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

De Range Rover Evoque is een kleine, maar zeer populaire Land Rover

Binnen Land Rover heeft over de jaren een interessante ontwikkeling plaatsgevonden. Waar de eerste modellen schitteren naast de gebaande paden, zijn nieuwe auto?s van de Britse autofabrikant heuse paradepaardjes van de binnensteden. De Range Rover Evoque zet nog wel het meeste in op deze nieuwe stroom. De Evoque is een SUV met alle luxe en verfijning van andere Range Rovers, maar van een kleiner formaat. Dit maakt de Evoque zeer wendbaar en daarmee ideaal voor gebruik in de stad. Bovendien is de Range Rover Evoque stijlvol en verrassend ruim: de SUV biedt plaats aan vijf personen.

De Range Rover Evoque wordt in 2011 in het leven geroepen als indirecte opvolger van de Land Rover Freelander. Bij zijn debuut is de Evoque verkrijgbaar met drie (Coupé) en vijf deuren. Na de facelift van 2013 komt er ook een cabriolet bij, welke ook wel Convertible wordt genoemd. De Range Rover Evoque wordt in 2018 geheel vernieuwd voor de tweede modelgeneratie, waarna de compacte SUV alleen nog beschikbaar is in de uitvoering met vijf deuren.

Welke Range Rover Evoque occasion kun je kopen?

Wie wel interesse heeft in het kopen van een luxe , maar wellicht niet het budget heeft om een van de grote modellen aan te schaffen, kan uitkomst vinden in de Evoque. De compacte SUV heeft een uitmuntend rijgedrag, een groot aantal voorzieningen, opties en extra?s en is in drie varianten verkrijgbaar. Range Rover Evoque occasions kun je vinden in drie- en vijfdeursvarianten, evenals een cabriolet met twee deuren.

De Range Rover Evoque is verkrijgbaar met een reeks compacte benzine- en dieselmotoren, die drie dan wel vier cilinders hebben. Het vermogen begint bij 150 pk voor de basismodellen, terwijl de sterkste uitvoeringen tot 300 pk hebben. Ook is er sinds 2020 een plug-in hybride variant te koop, die eveneens over 300 pk beschikt. Dit is de zuinigste en schoonste uitvoering die je kunt vinden. Alle versies van de Range Rover Evoque hebben vierwielaandrijving, behalve het basismodel met een diesel. De Evoque is zowel verkrijgbaar met een handgeschakelde versnellingsbak als een automaat.

Prijs van een tweedehands Range Rover Evoque is niet mals

Het mag geen verrassing heten dat een gewilde, luxe auto zoals de Range Rover Evoque relatief waardevast is. Zelfs vroege Range Rover Evoque occasions hebben nog een minimumprijs van rond de 15.000 euro, terwijl een model van de tweede generatie al snel het dubbele kost. Het betreft dan de drie- en vijfdeursvarianten van de Evoque, want een cabriolet kost minimaal 45.000 euro. De Convertible behoort tot de meest luxe en schaarse uitvoeringen en daar is de prijs dan ook naar.

De prijs van een Range Rover Evoque occasion is niet alleen afhankelijk van het bouwjaar en de carrosserievorm, maar ook de motorisering en het uitrustingsniveau. Krachtige benzine- en dieselmodellen zijn het duurst. De plug-in hybride is ook prijzig, maar daarmee heb je wel financiële voordelen. Wie een HSE-versie uitzoekt, heeft de meest luxe uitvoering in handen en deze kost ook het meeste geld.

Meer Range Rover Evoque modellen

Bekijk ook Range Rover Evoque occasions of meer informatie over de Range Rover Evoque op AutoTrack en Range Rover Evoque occasions op AutoWereld.