NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Dacia Dokker Van Occasions

1 occasions gevonden

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Dacia Dokker Van

De Dacia Dokker Van is de bedrijfswagenversie van de Dacia Dokker, een midi-mpv. Die is weer gebaseerd op de Dacia Lodgy en is tot de a-stijl identiek aan dat model. De Dokker Van is sinds 2013 leverbaar in twee uitvoeringen: Basic en Ambiance. De bestelwagen heeft naast twee asymmetrische achterdeuren een schuifdeur aan de rechterkant van de auto. Het laadvolume bedraagt 3,3 kubieke meter, waarin 600 kilo aan vracht kan worden gestouwd.

Voor de aandrijving zorgt een 1.6 MPI-benzinemotor met 100 pk, of twee 1.5 dCi-diesels met respectievelijk 75 of 90 pk. In geen van de uitvoeringen is een automaat leverbaar.

Dacia Dokker Van

De Dacia Dokker Van is nog maar kort op de markt, waardoor het occasionaanbod nog relatief laag is - het wachten is op de bulk aan auto's die terugkomen uit de zakelijke lease. De Dacia is technisch gebaseerd op bewezen Ranault-techniek, maar kost aanzienlijk minder dan de producten van zijn Franse moedermerk. De auto is standaard voorzien van de belangrijkste veiligheidsvoorzieningen (ABS, vier airbags en ESP), maar is standaard karig uitgerust. De afwerking is minder hoogwaardig dan van de concurrentie, maar het prijsverschil moet wel ergens vandaan komen natuurlijk. Als bestelwagen is de Dokker Van een praktische, ruime metgezel. Concurrenten: Ford Transit Connect, Renault Kangoo, Peugeot of Volkswagen Caddy.