Dacia Lodgy Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
118 resultaten

Tweedehands Dacia Lodgy

De Dacia Lodgy is een voorwielaangedreven vijfdeurs midi-MPV. Het model is gebaseerd op de Dacia Logan Mcv (de Logan stationwagon) en kwam in 2012 op de markt.
Zoals het een echte MPV betaamt is de Dacia Lodgy niet alleen heel ruim, maar heeft hij ook een flexibele indeling. Zo is hij te bestellen in vijf- of zevenpersoons uitvoering (met een derde zitrij). In die laatste versie blijft er slechts 207 liter bagageruimte over, maar dat groeit door het verwijderen van de derde zitrij en het (in praktische ongelijke delen) omklappen van de tweede zitrij tot een enorme 2.617 liter. Handig zijn verder de diverse opbergvakken die afhankelijk van de gekozen uitvoering gezamenlijk tot wel 30 liter extra opbergruimte bieden.

ESP standaard
Op het gebied van veiligheid is de Dacia Lodgy voorzien van ABS en airbags voor evenals opzij. ESP is vanaf modeljaar 2014 standaard op alle uitvoeringen. Het resultaat bij de botsproeven van EuroNCAP viel wat tegen. Daar haalde de Lodgy slechts drie van de vijf sterren.

Benzine en diesels, geen automaat
Kopers van de Dacia Lodgy hebben keuze uit drie motoren: een benzinevariant met 115 pk en twee diesels met 90 of 110 pk. Een automaat is niet leverbaar.

Dacia Lodgy

Zoek je een tweedehands Dacia Lodgy? Zoek niet verder, want hier op GasPedaal.nl vind je het grootste aanbod van Dacia Lodgy occasions.

Populaire zoekopdrachten

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.