NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Volkswagen Caddy Occasions

2.479 occasions gevonden

Met meer dan drie miljoen verkopen is de Volkswagen Caddy al lang niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Toch was het succes van de vriendelijke, praktische bestelauto niet zo vanzelfsprekend. De oorspronkelijke Caddy begon ooit als een kleine pick-up in de Verenigde Staten, maar werd met de jaren fijngeslepen tot een betrouwbare bedrijfswagen. De Volkswagen Caddy is sinds het debuut van de derde generatie in 2003 ook verkrijgbaar als personenauto. In deze uitvoering (Maxi) kan de Caddy tot wel zeven personen meenemen.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 3.485 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

De Volkswagen Caddy heeft zijn plekje opgeëist

Het is de derde generatie Caddy die de blauwdruk wordt voor het succes van de kleinste bestelwagen die je bij Volkswagen kunt krijgen. De Caddy is serieuzer en verfijnder dan ooit en met de jaren neemt dat alleen maar verder toe. In veel opzichten voelt de Caddy als een echte Volkswagen met daarbovenop de goede eigenschappen van een praktische bedrijfsauto. De tussentijdse facelifts en de vierde generatie Caddy die in 2010, 2015 en 2020 worden onthuld brengen een aangename portie modernisering met zich mee, om ervoor te zorgen dat de populaire Volkswagen bij de tijd blijft. De Caddy concurreert vooral met de Ford Transit Connect, de Citroën Berlingo en de Peugeot Partner.

De veelzijdigheid van de Volkswagen Caddy als occasion

Wie een Volkswagen Caddy occasion zoekt, wordt overweldigd door het aantal mogelijkheden. De Caddy is verkrijgbaar in allerlei smaken. In de basis heb je te maken met een bedrijfswagen met één of twee schuifdeuren en aan de achterkant een laadklep of twee individuele deuren. De standaard personenversie van de Caddy heeft tot vijf zitplaatsen verdeeld over twee zitrijen, terwijl de verlengde Maxi-uitvoering aan liefst zeven zitplaatsen ruimte biedt. Ook voor de bestelversie van de Caddy is er een langere versie.

De Volkswagen Caddy is een van de meest praktische auto?s in zijn klasse, niet in de minste plaats vanwege de vele keuzemogelijkheden. Dit geldt ook voor het motorenaanbod: er is een waslijst aan opties die zowel krachtbronnen op benzine, diesel als aardgas omspant. Daarbij is de Caddy erg ruim en rijdt hij als een auto in plaats van een bedrijfswagen. Ook qua comfort zit het wel snor. Dit alles, plus de degelijke en vertrouwde bouwkwaliteit van Volkswagen, maken de Caddy tot een publieksfavoriet.

Iedereen kan een Volkswagen Caddy kopen

Over de aantrekkingskracht van de Volkswagen Caddy valt niet te twisten. De bedrijfsauto komt op de Volkswagen Golf en Volkswagen Polo na het vaakst terug op Gaspedaal. Het overgrote deel is bestelwagen, maar er zijn ook tientallen personenvervoerders te vinden. De prijs van een Volkswagen Caddy hangt vooral af van het bouwjaar, de kilometerstand en de staat van de auto. Aangezien het merendeel gebruikte bedrijfswagens zijn, kan de auto van binnen (en buiten) aardig geleefd zijn. Desondanks is het kopen van een tweedehands Volkswagen Caddy een prima idee, vooral als de auto een volledige onderhoudshistorie heeft.

Een tweedehands Volkswagen Caddy kun je al vinden voor minder dan 2.000 euro. In dit geval gaat het voornamelijk om Caddy?s van de tweede generatie ? dit model is gebaseerd op de gelijksoortige Seat Inca. De Volkswagen Caddy van de derde generatie komt verreweg het meest terug als occasion. Dit model is dan ook in allerlei prijscategorieën te krijgen. Deins er niet voor terug om wat meer geld te betalen voor deze Caddy, want goedkoop is duurkoop.

Meer Volkswagen Caddy modellen

Bekijk ook Volkswagen Caddy occasions of meer informatie over de Volkswagen Caddy op AutoTrack en Volkswagen Caddy occasions op AutoWereld.