Dacia Dokker Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
131 resultaten

Tweedehands Dacia Dokker

De Dacia Dokker is een midi-MPV op basis van de Dacia Lodgy (het model is hiermee dan ook tot de a-stijl gelijk). De Dokker is sinds 2013 leverbaar. Er is ook een bestelwagenvariant met de naam Dacia Dokker Van.
De Dacia Dokker heeft vijf zitplaatsen en is met één of twee schuifdeuren leverbaar. Erg handig bij het in- en uitstappen en op krappe parkeerplaatsen. Aan de achterkant heeft de Dokker twee asymmetrische deuren. Het laadvermogen bedraagt tussen de 800 en 3.000 liter (met de achterbank neergeklapt).

Uitrusting
De standaarduitrusting van de Dacia Dokker bestaat onder meer uit vier airbags, ABS, ESP (vanaf januari 2015, daarvoor optioneel) en een remassistent. Tot de opties behoren een parkeerhulp en een multimediasysteem. Dit omvat onder meer een navigatiesysteem met een zeven inch touchscreen, Bluetooth en een USB-aansluiting.

Benzine of diesel, geen automaat
Kopers van de Dacia Dokker hebben keuze uit een benzinemotor met een vermogen van 115 pk of een diesel met 90 pk. Een automaat is niet leverbaar.

Dacia Dokker

Hoewel de Dacia Dokker pas kort op de markt is, staan op GasPedaal.nl al veel Dacia Dokker occasions te koop. Als je op zoek bent naar een Dacia Dokker occasion zit je hier dan ook goed.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.