NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Dacia Logan Mcv Occasions

216 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Dacia Logan MCV

De Dacia Logan MCV is een veelzijdige auto. Dit zien we alleen al aan de hoeveelheid verschillende uitvoeringen die op de markt zijn gezet. Daarnaast is het zo dat de Dacia Logan in onder meer Rusland en in Zuid-Amerika wel wordt aangeboden, maar dan niet onder de eigen naam. Hier staat het model bekend als een Renault. Dit is op zich niet heel vreemd wanneer je je bedenkt dat Dacia een dochteronderneming is van dit Franse merk. De voorganger van de Dacia Logan is de tweedehands Dacia Solenza, maar ook dit is niet overal ter wereld het geval. Dit geldt dan weer uitsluitend voor de delen van Zuid-Amerika waar de Dacia wel onder eigen naam wordt aangeboden, voor Oost-Europa en voor Afrika.

De gewone Dacia Logan

De Dacia Logan MCV is een variant van de gewone Dacia Logan. Deze is in Nederland verschenen in twee uitvoeringen, namelijk de 1.4 MPI en de 1.6 MPI. Deze kun je uiteraard makkelijk vinden in het complete aanbod van tweedehands Dacia's op GasPedaal.nl. Als grootste voordeel van deze Dacia Logan occasions wordt vaak genoemd dat ze erg zuinig rijden. Daarnaast is ook de enorme ruimte in de kofferbak een pluspunt voor deze auto. Deze heeft namelijk een inhoud van 510 liter. De Dacia Logan is er in drie verschillende uitrustingsniveaus. Je hebt de keuze uit een tweedehands Dacia Logan Prestige, een gebruikte Dacia Logan Laureate en een Dacia Logan Ambience occasion.

De stationwagen van Dacia

De tweedehands Dacia Logan MCV is de stationwagen onder de diverse varianten waarin de Dacia Logan te koop is. Deze uitvoering werd wat later op de markt gezet dan de reguliere uitvoeringen in de verschillende uitrustingsniveaus. Deze uitvoering werd bijzonder goed ontvangen en dit had voornamelijk te maken met het feit dat de kofferbak nóg groter was. De tweedehands Dacia Logan MCV heeft een ruimte van maar liefst 700 liter in de kofferbak. Daarnaast is het model ook een stuk langer, met een met 27 centimeter verlengde wielbasis.

De diverse uitrustingsniveaus

De gebruikte Dacia Logan MCV is er ook in diverse uitvoeringen. Wanneer je via GasPedaal.nl op zoek gaat naar een tweedehands Dacia Logan, dan is het goed om aandacht te besteden aan deze verschillen. Zo heeft de tweedehands Dacia Logan Laureate elektrisch bedienbare ruiten, een standaard dakreling, mistlampen, een elektropakket en centrale deurvergrendeling. De tweedehands Dacia Logan Ambience heeft dan weer twee extra zitplaatsen en meer rijruiten wanneer hiervoor gekozen is bij de eerste aankoop. Dit was dan ook optioneel.