Dacia Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
2065 resultaten

Tweedehands Dacia

Dacia is een Roemeens automerk dat sinds 1969 bestaat. Het bedrijf maakt sinds 1999 onderdeel uit van het Franse Renault. De Fransen willen met Dacia de onderkant van de markt bewerken door auto's met een wat lager afwerkings- en kwaliteitsniveau aan te bieden voor scherpe prijzen.
Voordat Renault het Roemeense merk overnam, bouwde Dacia in licentie Renaults uit vervlogen tijden. Het model dat ook nog in ons land is geleverd is de Dacia 1300, oorspronkelijk een Renault 12.

Dacia Logan occasion

De eerste auto die onder Renaults beheer is ontwikkeld was in 2004 de Logan. In eerste instantie was deze er alleen als compacte vierdeurs sedan, twee jaar later ook als vijfdeurs stationwagon. Deze Logan MCV was leverbaar in vijf- of zevenpersoons uitvoering. Renault is ondertussen druk bezig om het modellenaanbod op volle sterkte te brengen. Dat betekent in de huidige markt dat een veelheid aan modellen in verschillende segmenten en carrosserievarianten ontwikkelt moet worden. Zo is er tegenwoordig ook een Dacia SUV, Duster geheten, en een MPV, de Lodgy. Allebei gebaseerd op de Renault Clio. Verder is er nog de Dacia Sandero, een vijfdeurs hatchback in de klasse van de Volkswagen Polo (met eveneens de Clio als basis). De Dokker is een midi-MPV en bestelwagen (Dokker Van geheten) op basis van de Lodgy.

Dacia

Ben je op zoek naar een Dacia occasion? Met inmiddels al vijf nieuwe modellen is het aanbod Dacia occasions behoorlijk gegroeid. Op Gaspedaal vind je altijd een ruim en wisselend aanbod Dacia occasions, waaronder populaire modellen zoals de Logan, de Duster en de Sandero.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.