Dacia Duster Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
454 resultaten

Tweedehands Dacia Duster

De Dacia Duster is sinds 2010 bij ons leverbaar (facelift vanaf 2014). Het is een vijfdeurs crossover/SUV met voor- of vierwielaandrijving (afkomstig van de Nissan Qashqai). Hij staat op de bodemplaat van de /Nissan/Nissan Juke.
Het uiterlijk van de Dacia Duster oogt krachtig door uitgeklopte wielkasten en op de uiterste hoeken geplaatste kleine koplampen. Andere designkenmerken zijn de chromen grille en verticale achterlichten.

Veiligheid
Op het gebied van veiligheid is de Dacia Duster voorzien van ABS met elektronische remkrachtverdeling en een remassistent. Versies met vierwielaandrijving hebben daarnaast ASR (anti-slip regeling). Op het gebied van passieve veiligheid telt de Duster twee airbags en vanaf de facelift in 2014 op sommige uitvoeringen ESP. De botsveiligheid van de Dacia Duster is matig. Bij de botsproeven van EuroNCAP haalde het model slechts drie van de vijf sterren.

Geen automaat
De motoren van de Dacia Duster komen van de Renault Scénic. Kopers hebben keuze uit één viercilinder benzinemotor en twee diesels. De benzinemotor heeft een inhoud van 1,6 liter en levert 105 pk. De diesel heeft een motorinhoud van 1,5-liter en levert 90 of 110 pk. Alle versies zijn gekoppeld aan een handgeschakelde vijf- of zesversnellingsbak. Een automaat is niet leverbaar.

Dacia Duster

Als je op zoek bent naar een tweedehands Dacia Duster zit je bij GasPedaal.nl goed. Hier vind je een ruim en wisselend aanbod van Dacia Duster occasions.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.