Citroën Nemo Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
111 resultaten

Tweedehands Citroën Nemo

De tweedehands Citroën Nemo is toch wel een unieke auto uit het assortiment van de Franse fabrikant. Dit voertuig werd namelijk ontwikkeld vanuit een joint venture tussen Tofa?, Fiat en PSA. Hierdoor zijn er dezelfde auto’s op de weg te vinden die een andere naam dragen. Als je eens kijkt bij de tweedehands Citroën Nemo via GasPedaal.nl, en vervolgens eens kijkt bij de gebruikte Fiat Fiorino en de Peugeot Bipper, dan zie je dat het allemaal om hetzelfde model gaat. Enkel het logo van het merk is anders. De tweedehands Citroën Nemo is een kleine bestelauto die vooral erg populair is als werkauto, met name ook onder ZZP’ers.

Ook in een personenversie

De tweedehands Citroën Nemo werd gemaakt op de bodemgroep van de eerder uitgebrachte tweedehands Fiat Grande Punto, maar wanneer we kijken naar de lijn waarin de auto is gepositioneerd, dan vinden we deze onder de gebruikte Citroën Berlingo. Er werd ook een personenversie gemaakt van de bestelwagen, welke van Citroën te vinden is onder de Citroën Nemo Multispace occasions. Ook Fiat koos ervoor om een personenversie uit te brengen, die daardoor gelijk is aan de Multispace. Deze kan je bij GasPedaal.nl vinden onder de tweedehands Fiat Qubo modellen.

Meerdere motoruitvoeringen

De tweedehands Citroën Nemo kwam aan het einde van de jaren tachtig van de vorige eeuw op de markt en werd uiteindelijk gemaakt met diverse motoren. Het is dan ook goed om hier rekening mee te houden met het uitzoeken van een tweedehands Citroën Nemo. Wanneer je relatief veel kilometers maakt, dan is de uitvoering met de 1,7-TD-turbodieselmotor zeker het overwegen waard. Deze levert een vermogen van 63 pk. Daarnaast zijn er ook nog enkele benzinemotoren gebruikt in de bestelwagen. Deze leveren een vermogen tussen de 54 pk en maximaal 75 pk. De Citroën Nemo werd jarenlang gezien als de beste optie voor ondernemers die zich veel moesten begeven in het drukke stadsverkeer. Nog altijd is dit de belangrijkste reden voor ondernemers en ZZP’ers om te kiezen voor een tweedehands Citroën Nemo.

De belangrijkste kenmerken

Voor een bestelwagen is de tweedehands Citroën Nemo compact. De lengte bedraagt slechts 3,86 meter. Er kunnen ladingen in worden vervoerd met een maximale lengte van 1,52 meter. Het totale laadvolume bedraagt 2,5 kubieke meter. De tweedehands Citroën Nemo heeft brede schuifdeuren en asymmetrische deuren aan de achterzijde. Het interieur is flexibel gemaakt om een optimaal comfort te kunnen realiseren in de bestelauto.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.