NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Citroen C 5 Occasions

246 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

300.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

300.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 31 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

De Citroën C5 is helemaal terug sinds 2021

In 2021 was het eindelijk zover en bracht Citroën de derde generatie van de Citroën C5 uit, onder meer als plug-in hybride. Het was de langverwachte opvolger van de in 2001 voor het eerst gelanceerde model. Na een karrenvracht uitvoeringen en een facelift, een tweede generatie en nog meer uitvoeringen, werd in 2017 de productie van dit model beëindigd. Tot april 2021, want toen bracht dit eigenzinnige Franse merk een opvolger uit. Het mag dan ook geen wonder heten dat dit populaire merk uit de middenklasse helemaal terug is. Hier verzamelen we alvast alle Citroën C5 occasions die we kunnen vinden, zowel in het binnen- als het buitenland.

Occasion Citroën C5: een sedan of een stationwagon?

Het grote aanbod van Citroën C5 occasions hoeft niet te verbazen als we de verschillende uitvoeringen onder de loep nemen. Elk hebben ze wel iets bijzonders te bieden. Niet alleen kun je kiezen voor een dieselmotor of een benzinemotor, maar je komt ook voor de keuze te staan omtrent de vorm van de carrosserie. Zo vind je bij de Citroën C5 occasions zowel een tweedehandse sedan als een stationwagon in verschillende uitvoeringen. Bij de Citroën sedan, ook wel eens Citroën berline genoemd, bestaat de auto uit drie compartimenten, waaronder een afzonderlijke kofferbak. Een occasion Citroën C5 kan ten slotte handgeschakeld zijn, maar ook een tweedehands Citroën C5 occasion automaat is mogelijk. Dat maakt een Citroën C5 kopen tot een veelzijdige optie.

Ons aanbod van Citroën C5 modellen is het meest complete van Nederland. Ons overzicht brengt het aanbod van verschillende websites samen op één pagina. Ideaal om je favoriete auto's met elkaar te vergelijken. Je kunt hierbij vergelijken op basis van de kilometerstand, de prijs of het bouwjaar van de auto. Maar het is ook mogelijk om op zoek te gaan naar een hatchback of Citroën C5 occasion met een afzonderlijke kofferbak.

Citroën C5 kopen voor een comfortabele rijervaring

De verschillende uitvoeringen van de eerste generatie van Citroën C5 modellen hebben de kenmerkende hydropneumatische vering Hydractive 3 met elkaar gemeen. Hierdoor wordt automatisch de rijhoogte gecontroleerd en indien nodig aangepast, en het zou de rijervaring verfijnen. Bij de tweede generatie was dit echter niet langer standaard voorzien, behalve bij de exclusive-modellen. Met de tweede generatie die in 2008 verscheen, deed meteen ook de Citroën C5 Tourer zijn intrede, een stationwagon met een grote bagageruimte. Al zijn er in de eerste generatie Citroën C5 occasions auto's te vinden met een nog ruimere bagageruimte. Vanaf de tweede generatie kan men dankzij onder andere de geüpdatete V6 automaat wel wat meer performance verwachten van dit model. Zoek je alternatieven voor een Citroën C5 kopen? Neem ook eens een kijkje bij de voorganger van deze Citroën C5 namelijk de Citroën Xantia en de CitroënM. Indien je op zoek bent naar een SUV, kun je een kijkje nemen bij de tweedehands Citroën C5 Aircross.