Peugeot Bipper Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
124 resultaten

Tweedehands Peugeot Bipper

De tweedehands Peugeot Bipper behoort tot de meest populaire bestelwagens. Deze bestelauto wordt inmiddels niet meer nieuw gemaakt door de Franse fabrikant, maar er zijn zeker nog meer dan voldoende tweedehands Peugeot Bipper modellen te vinden via GasPedaal.nl. Deze auto wordt veel aangekocht voor bedrijfsmatig gebruik. De Peugeot Bipper is zo populair om de goede ruimte in de auto, om het relatief zuinige rijden en om de goede betrouwbaarheid van de bestelwagen. De tweedehands Peugeot Bipper moet niet verward worden met de gebruikte Peugeot Bipper Tepee. Dit is namelijk de personenversie van de bestelwagen.

Samenwerkingsverband

Om de Peugeot Bipper op de markt te brengen, in het jaar 2008, werd er een samenwerkingsverband opgezet tussen Fiat en Citroën. Het onderstel van de tweedehands Peugeot Bipper is hetzelfde als die van de gebruikte Fiat Grande Punto. De techniek die te vinden is in de Peugeot Bipper occasions is ook terug te vinden in de gebruikte Fiat Fiorino en de tweedehands Citroën Nemo. Opvallend is wel dat er andere modellen worden genoemd als concurrenten van de tweedehands Peugeot Bipper. De gebruikte Dacia Dokker, de tweedehands Nissan Evalia en de Renault Kangoo occasions worden gezien als de grootste concurrenten van de Peugeot Bipper.

De motoren

De tweedehands Peugeot Bipper kan worden gekocht in diverse varianten. Zo is er een dieseluitvoering en een uitvoering met een benzinemotor. Als je voorkeur uitgaat naar een automaat, dan is het nodig om te kiezen voor een dieselmotor. De benzinemotor is namelijk niet gecombineerd met een automaat. In dat geval kies je voor een handgeschakelde 5-versnellingsbak. De bestelauto is er met verschillende motoren. Verreweg de meeste uitvoeringen zijn voorzien van een 1,4 liter HDi motor. Deze levert een vermogen van 70 pk. Natuurlijk is het verbruik ook belangrijk, zeker wanneer de auto voor een onderneming wordt ingezet. Je moet rekening houden met 4,5 l/100 km verbruik van de tweedehands Peugeot Bipper.

Niet alleen als zakenauto

De Peugeot Bipper is een absolute topper voor het bedrijfsleven. De bestelauto biedt meer dan voldoende ruimte om gemakkelijk goederen van klein en groter formaat te kunnen vervoeren. Het is dan ook niet vreemd dat verreweg het grootste deel van de tweedehands Peugeot Bipper modellen wordt verkocht aan ondernemingen en zelfstandigen. Spreekt de Bipper je aan, maar zoek je eigenlijk naar een gezinsauto? Dan kan je de tweedehands personenuitvoering van de auto eens bekijken; de gebruikte Peugeot Bipper Tepee. Deze is ook zeker ideaal voor kampeertrips met het hele gezin.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.