NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Citroen C 4 Occasions

531 occasions gevonden

De Citroën ë-C4 is een opvallend vormgegeven vijfzits crossover die sinds 2020 verkrijgbaar is. Het is de volledig elektrische evenknie van de derde generatie Citroën C4. De ë-C4 is een aantrekkelijke auto in zijn segment dankzij bovenmaats comfort, scherpe prijzen en eigenzinnige karaktertrekken. Hij heeft bovendien een respectabele actieradius. Je kunt tot 350 kilometer afleggen voor je de auto weer moet opladen. Bekijk op Gaspedaal.nl het aanbod Citroën ë-C4 occasions.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

300.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

300.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 270 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Citroën ë-C4 slaat nieuwe weg in

De introductie van de geheel nieuwe Citroën C4 in 2020 betekent een ommezwaai voor het eens zeer populaire model. De C4 is vanaf de derde generatie niet langer een hatchback, maar een hoogpotige crossover. Dat niet alleen, voortaan is er ook een volledig elektrische variant verkrijgbaar: de ë-C4. De nieuwe generatie van de C4 is in veel opzichten een stap vooruit. Het interieur is stijlvol opgefrist met nieuwe materialen, een groot infotainmentscherm en een digitaal dashboard. Citroën heeft de nadruk bij de C4 op comfort gelegd en dat is te merken: het rijgedrag is zeer aangenaam.

De aandrijflijn van de ë-C4


Citroën biedt klanten weinig keuze wat betreft de motoren van de volledig elektrische ë-C4. De stekkeruitvoering is voorzien van een 136 pk sterke elektromotor die gekoppeld is aan een 50 kWh accupakket. In de praktijk is de ë-C4 in staat een actieradius van maximaal 350 kilometer te behalen. Qua prestaties houdt Citroën het bescheiden: de ë-C4 kan in 9,7 seconden optrekken naar de 100 km/u, terwijl de topsnelheid 150 km/u bedraagt. Wie de ë-C4 aan de snellader hangt, kan in 30 minuten tot 80 procent van de batterij opladen. 

Divers aanbod Citroën ë-C4 occasions


Citroën maakt het al een tijd mogelijk om auto’s te personaliseren. Ook de nieuwe Citroën C4 en ë-C4 profiteren van deze filosofie. De ë-C4 is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren voor het interieur en exterieur waarmee naar hartenlust gecombineerd kan worden. Daarnaast is de auto verkrijgbaar in een aantal uitvoeringen. De Live-versie geldt als het instapmodel en moet zaken als Progressive Hydraulic Cushions en mistlampen missen. Dit is standaard vanaf de Feel, de versie erboven. De Shine, het topmodel, heeft de meeste luxe features. Dit zie je terug in het gevarieerde aanbod van Citroën ë-C4 occasions.

Alternatieven voor de Citroën ë-C4


De derde generatie Citroën C4 is in feite de opvolger van de populaire en inmiddels verdwenen C4 Cactus. Als je overweegt een Citroën occasion in dit segment te kopen, maar nog niet toe bent aan de overstap naar elektrisch, dan kan de C4 Cactus wellicht uitkomst bieden. Deze auto is net als de nieuwe C4 en ë-C4 zeer karaktervol en verkrijgbaar in een groot aantal variaties. Zoek je het een maatje groter, dan past de Citroën C5 X mogelijk beter in je straatje. Ook de C4 Aircross, een crossover op basis van de tweede generatie C4, is een alternatief.

Prijs Citroën ë-C4 occasions


Voor een elektrische auto van dit formaat – een 4,36 meter lange vijfzitter – is de prijs van Citroën ë-C4 occasions zeer competitief. De Live-uitvoering, het basismodel, geldt als de meest betaalbare uitvoering. De Feel-versie is een stukje duurder, maar brengt meer opties, waaronder de aangename Progressive Hydraulic Cushions die het rijgedrag zo comfortabel maken. De prijzen van Citroën ë-C4 occasions zijn vergelijkbaar met de tweedehands Volkswagen ID.3 en Nissan Leaf.