NL aanbod

EU aanbod

BMW 6 Serie Gran Coupe Occasions

49 occasions gevonden

De BMW 6 Serie Gran Coupé is een chique vierdeurs, vijfzits personenauto van de Duitse premium autofabrikant. Hij is gebaseerd op de derde generatie van de 6 Serie en is 8 jaar in productie geweest. In die periode is hij in verscheidene uitvoeringen geleverd, met de high-performance M6 als absoluut topmodel. Bij een tussentijdse facelift zijn grotendeels cosmetische aanpassingen gemaakt. Het is een zeer luxe auto die is uitgerust met allerlei fijne materialen en een zeer hoogwaardige afwerking. Een automaat is dan ook standaard. Ontdek meer over BMW 6 Serie Gran Coupé occasions.

Lees meer over BMW 6-Serie Gran Coupe onderaan de pagina

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Geschiedenis BMW 6 Serie Gran Coupé

De BMW 6 Serie is van oorsprong een tweedeurs coupé die eveneens is geleverd als cabriolet. Voor de derde generatie komt het Duitse premium automerk met een derde variant, de Gran Coupé. Het gaat om een vierdeurs uitvoering in de stijl van een sedan. In vergelijking met de coupé is de wielbasis 11,7 centimeter langer, terwijl de koets 11,2 centimeter groeit. Dat is niet zonder reden: de Gran Coupé is gebouwd om vijf inzittenden in alle comfort te vervoeren. In 2015 ondergaat hij een facelift. In 2019 gaat hij verder als 8 Serie Gran Coupé.

Uitvoeringen en bouwjaren


De Gran Coupé uitvoering van de BMW 6 Serie volgt vlak na de onthulling van de coupé en cabriolet. Hij is van 2012 tot en met 2019 in productie. Daarna wordt hij samen met de coupé en cabrio opgewaardeerd tot 8 Serie en blijft de 6 Serie GT als enige ?6? bestaan. De periode dat hij in productie is, kun je hem geheel volgens traditie met allerlei motoren krijgen. Hij is er met benzine als 640i (320 pk zescilinder) en 650i (450 pk V8) of als 313 pk sterke diesel, de 640d. Een automaat is standaard, xDrive-vierwielaandrijving is optioneel.

M6 Gran Coupé


Als je een echte speed freak bent en graag een 6 Serie Gran Coupé wilt kopen, wees dan niet teleurgesteld: er is ook van deze BMW een high-performance M-variant. Deze M6 Gran Coupé is de meest sportieve, krachtige uitvoering die je kunt krijgen. Dat is vooral te danken aan de krachtbron. Hoewel het om dezelfde 4.4 liter V8 gaat die in 650i ligt, produceert hij in de M6 liefst 560 pk. Dat is voldoende om hem in 4,2 seconden van 0 naar 100 km/u te sturen. De topsnelheid is elektronisch begrensd op 250 km/u.

BMW 6 Serie Gran Coupé occasions


Het aanbod aan tweedehands exemplaren van de BMW 6 Serie Gran Coupé is een stuk kleiner dan van de coupé en cabrio. Desondanks is er een grote variatie aan occasions te bekennen. Die variatie is vooral te danken aan het feit dat er veel personaliseringsmogelijkheden zijn bij BMW. Je kunt hem met allerlei optiepakketten en extra?s opleuken. De 6 Serie Gran Coupé is een chique en subtiele auto, dus kom je hem voornamelijk tegen in stijlvolle tinten als zilver en zwart. Als 640i is hij het populairst, maar er zijn ook flink wat M6-varianten in de verkoop. xDrive-vierwielaandrijving is schaars.

Prijzen BMW 6 Serie Gran Coupé occasions


Waar de 6 Serie Gran Coupé eens tot de duurste modellen van de Duitse autofabrikant behoorde, kun je hem als occasion voor scherpe prijzen kopen. Vooral de dieselmodellen en de high-performance M6 zijn flink in waarde gedaald. Wie in de markt is voor een BMW 6 Serie Gran Coupé occasion kan hiervan profiteren ? hij is immers een stuk toegankelijker geworden. Afhankelijk van de staat van de auto, de tellerstand, het bouwjaar en de motorisering kan de prijs variëren. Prijzen zijn vergelijkbaar met de Audi A7 Sportback en Mercedes-Benz CLS-Klasse.