Aston Martin V8 Vantage Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
41 resultaten

Tweedehands Aston Martin V8 Vantage

Ben jij helemaal weg van de tweedehands Aston Martin V12 Vantage, maar vind je deze eigenlijk net te nieuw of te prijzig? Dan kan je bij GasPedaal.nl eens kijken bij de gebruikte Aston Martin V8 Vantage. De kans is groot dat deze uitvoering je ook zeker aan zal spreken. De Aston Martin V8 Vantage werd eerder op de markt gebracht dan de V12 uitvoering. De oudste Aston Martin V8 Vantage komt uit bouwjaar 2005 en de nieuwste moet nog worden gemaakt. Deze wagen valt in de klasse Gran Turismo en heeft plek voor twee personen. Zoek je een auto van een ander merk die verwant is aan de tweedehands Aston Martin V8 Vantage? Dan kan je eens kijken bij de tweedehands Ferrari California of de gebruikte Maserati GranTurismo. Als je een soortgelijke exclusieve gebruikte sportauto wenst, dan zijn de Porsche 911 occasions en de tweedehands Jaguar F-type ook goede opties.

Aston Martin V8 Vantage

Bij GasPedaal.nl kan je diverse uitvoeringen van de tweedehands Aston Martin V8 Vantage vinden. De allereerste modellen werden uitgevoerd met een 4,3 liter V8 motor, welke later werd vervangen door een 4,7 liter V8 motor. Als je een gebruikte Aston Martin V8 Vantage wilt kopen, dan is het dus aan te raden om goed te kijken welke motor erin zit. De reguliere versie heeft een vermogen van 426 pk en de speciale S uitvoering heeft een iets hoger vermogen, namelijk 436 pk. De tweedehands Aston Martin V8 Vantage heeft in alle uitvoeringen een tank van 77 liter.

De compacte sportauto

Aston Martin staat natuurlijk bekend om de sportieve wagens die het Britse merk levert. Verreweg de meeste modellen zijn aan de grote, ofwel lange, kant en er zijn aanzienlijk minder compacte modellen te vinden. Als jij een compacte Aston Martin wilt kopen, dan is de tweedehands Aston Martin V8 Vantage zeker een goede keuze. Eigenlijk mag er wel worden gezegd dat deze sportauto de eerste echte compacte sportwagen van het Britse automerk is, en aan de verkoopcijfers te zien had Aston Martin dit besluit al veel eerder moeten nemen.

Toch nog lekker snel

Deze auto heeft een volume van 250 liter in de kofferbak. De snelste versie, de S uitvoering, is inderdaad erg snel. Deze heeft namelijk maar iets meer dan 4,5 seconden nodig om van 0 tot 100 km/u te gaan. De topsnelheid van de S-versie ligt op 305 km/u en die van de reguliere versie ligt op 290 km/u.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.