NL aanbod

EU aanbod

Ferrari California Occasions

15 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Kijk ook eens naar 3 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Ferrari California

Wil jij de show stelen met een relatief nieuwe Ferrari occasion? Dan kan je eens kijken bij de gebruikte Ferrari California. Deze heeft namelijk een bouwjaar vanaf 2008 en dat kan toch nog wel worden gezien als relatief jong. Er zijn immers ook Ferrari modellen uit de jaren zestig bijvoorbeeld, zoals de tweedehands Ferrari 250 GTO. De Mondial de l'Automobile had de eer om de allereerste Ferrari California te presenteren tijdens het event van 2008 in Parijs. Dit mooie model van het Italiaanse merk Ferrari, gemaakt door Fiat, valt in de klasse Cabriolet Gran Turismo. De sportieve uitvoering wordt gezien als volledig nieuw model op de markt.

Instapmodel

De tweedehands Ferrari California is het officiële instapmodel dat op de markt werd gezet voor een compleet nieuwe modelijn van het merk. Dit sportmodel van Ferrari wordt onder de gebruikte Ferrari 458 Italia gepositioneerd en heeft als allereerste model van dit label een metalen vouwdak. Het model bestaat verder aan carrosserie volledig uit aluminium, evenals het koetswerk. De Ferrari California is al relatief lang in productie. Anno 2016 wordt dit model namelijk nog steeds gemaakt. Dit geeft dan ook het grote succes van het model aan.

De motor van de Ferrari F430

De motor is in dit model aan de voorzijde voorzien en is een 4,3 liter V8 motor. Je mag rekenen op een prestatievermogen van 460 pk / 338 kW. Deze motor zien we ook verschijnen in de tweedehands Ferrari F430. Er is in de tweedehands Ferrari California echter een dubbele koppeling gebruikt om een versnellingsbak te realiseren met maar liefst zeven versnellingen, en ook hiermee is de Ferrari California het eerste model van Ferrari. Er zijn dus best wat nieuwe features in deze sportieve wagen te vinden. Daarnaast is de Ferrari California voorzien van een F1-Trac-tractiecontrolesysteem. Dit systeem werd het eerst gezien in de tweedehands Ferrari 599 GTB Fiorano. Een Ferrari California occasion kan de 100 km/u bereiken vanuit stilstand in precies vier seconden. De maximum te behalen snelheid ligt op 310 km/u.

Ruimte in de Ferrari California

Er kunnen maximaal vier volwassen personen plaatsnemen in de tweedehands Ferrari California. Het dak van de auto verdwijnt in een deel van de kofferbak, waardoor er gerekend moet worden naar twee verschillende volumes voor de kofferruimte. Wanneer het dak gesloten is dan bestaat er 360 liter ruimte. Wanneer het dak geopend is, dan houd je hiervan precies 260 liter over.