NL aanbod

EU aanbod

Aston Martin Cygnet Occasions

1 occasions gevonden

Aston Martin Cygnet - 1.3 *1/150*2e eigenaar*dealeronderhouden

€ 39.950

Aston Martin Cygnet - 1.3 *1/150*2e eigenaar*dealeronderhouden

2011, 45.146km

Genemuiden (OV)

Vergelijk

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Aston Martin Cygnet

De Aston Martin Cygnet werd in 2011 op de markt gezet en de tweedehands Cygnet is dan ook nog niet heel erg oud. Dit model was de eerste micro die door deze autofabrikant op de markt werd gezet. Dit gebeurde vooral omdat de kleinere auto?s weer populairder werden, mede ook door de economische crisis, en merken begonnen zich meer te focussen op kleinere voertuigen met minder CO2-uitstoot. De tweedehands Aston Martin One-77 verscheen iets eerder, als voorloper op de eerste micro sportwagen.

Wederom een exclusieve auto

Aston Martin staat toch wel bekend als het automerk dat exclusieve sportauto?s naar de consument brengt. De gebruikte Aston Martin Cygnet is hier zeker niet anders in. Deze sportauto kreeg een heel andere uitstraling als alle andere modellen van het merk, vooral omdat de auto kleiner is dan 170 centimeter lang. De exclusiviteit bleef wel in dit nieuwe micro model. Deze werd namelijk ook voor het grootste deel met de hand gemaakt en er werd net zoveel luxe ingelegd als in de diverse tweedehands Aston Martin coupés. Uiteraard is de micro auto te herkennen aan het voor Aston Martin typische design van het radiateurrooster. De Aston Martin Cygnet occasions zijn allemaal uitgevoerd met een lederen bekleding.

Een basis van de Toyota

Aston Martin was zelf niet verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de techniek van de Aston Martin Cygnet. Toyota had meer ervaring met het ontwikkelen van kleinere auto?s en daarom werd de hulp van deze Japanse autofabrikant ingeschakeld bij het ontwikkelen van de gebruikte Aston Martin Cygnet. De techniek van deze occasions is dan ook vrijwel gelijk aan die van de tweedehands Toyota iQ. Zo hebben de tweedehands Aston Martin Cygnet modellen en de gebruikte Toyota iQ modellen dezelfde 1,4l cilinderinhoud. Aston Martin besloot wel om het uiterlijk van de auto volledig te veranderen, waardoor deze in design totaal niet op de Toyota lijkt. Wanneer je de uitstraling van deze Martin Aston vergelijkt met Peugeot 107 occasions en de gebruikte Citroën C1 modellen, dan zie je meer overeenkomsten.

Prestaties

De Aston Martin Cygnet occasions die je bij GasPedaal.nl kunt vinden hebben een prestatievermogen van 98 pk. De maximale snelheid van dit model ligt op 170 km/u en de auto heeft bijna 12 seconden nodig om van 0 naar 100 km/u te komen. De CO2-uitstoot ligt bij dit model Aston Martin wel aanzienlijk lager dan bij de eerdere modellen van het merk, namelijk op 113 g/km.

Gaspedaal.nl

 / 

Aston Martin

 / 

Cygnet