Aston Martin Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
191 resultaten

Tweedehands Aston Martin

Het roemruchte merk Aston Martin bestaat al meer dan honderd jaar en staat op de eerste plek als het gaat om meest exclusieve sportautomerken die er bestaan. In het jaar 1914 werden deze sportauto’s volledig met de hand gemaakt, waardoor deze altijd in kleine aantallen werden geproduceerd. Alle modellen werden voorzien van een beproefde racemotor. De kleine oplage is eigenlijk altijd gebleven, waardoor de Aston Martin modellen nog altijd uniek zijn. In de eerste negentig jaar na de oprichting werden nog geen 30.000 exemplaren gemaakt. In deze tijd is het merk ook nog even van Ford geweest. Na deze tijd werd het overgenomen door ProDrive. Vanaf 1950 begon de productie van de eerste DB-serie. Aston Martin occasions onder de noemer DB2 zijn er in twee verschillende soorten, namelijk de cabrioletten en de coupés. Deze sportwagens werden gemaakt voor alledaags gebruik en zo werd het merk groot. Dit had mede te maken met het feit dat de auto’s het best presteerde op de welbekende 24 uur van Le Mans. Sinds 1953 werd het merk dan ook voortdurend gezien op het circuit. Er werden iets meer dan 400 Aston Martin DB 2 modellen gebouwd. Hierna volgden de modellen van DB 2/4 tot en met de DB6. De tweedehands Aston Martin DB 6 sloot de serie af in 1969.

De opvolgende modellen

Bijna een kwart eeuw later besloot Aston Martin de DB-serie weer op de pakken met de DB7, welke voor het eerst werd gemaakt in 1994 en voor het laatst in 2003. De Aston Martin DB 7 occasion heeft een V6 motor met een vermogen van 340 pk en een cilinderinhoud van 3,2 l. De latere modellen van de DB 7 werden uitgevoerd met een V12 motor, met een prestatievermogen van 426 pk. Dit gebeurde vanaf 1999. Er werden er meer dan zevenduizend van verkocht, waarna dit model werd opgevolgd door de DB9 in 2004. De eerste modellen van deze Aston Martin waren voorzien van een vermogen van 456 pk, en vanaf 2006 van 477 pk. Uiteraard kun je de meest uiteenlopend Aston Martin modellen als occasions terugvinden bij Gaspedaal.nl, waaronder de klassieke Lagonda.

Aston Martin

Als je op Gaspedaal.nl naar een Aston Martin zoekt, kan je diverse bekende en minder bekende modellen terugvinden. Onder deze occasions bevinden zich onder meer de DBS (1967-1972), de V12 Vanquish en de V8 Vantage.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.