Aston Martin DB9 Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
29 resultaten

Tweedehands Aston Martin DB9

Aston Martin DB9 occasions zijn nog niet erg oud. Wanneer je bij GasPedaal.nl op zoek gaat naar een mooie tweedehands Aston Martin DB9, dan kom je modellen tegen met een bouwjaar vanaf 2004. In dit jaar werd de auto namelijk voor het eerst op de markt gebracht in de eerste uitvoering. De DB9 maakt wel onderdeel uit van de complete DB-reeks, welke al vlak na de Tweede Wereldoorlog op de markt verschenen. In de jaren daarna werd Aston Martin overgenomen door Ford, die het merk ook niet in handen heeft gehouden. Tussen de oudere modellen, van voor 1970, en de nieuwere Aston Martin BD modellen heeft een pauze gezeten van een kleine 25 jaar. In 1999 kwam de eerste Aston Martin weer uit met een V12 motor. Deze kan je natuurlijk ook als gebruikte auto vinden bij GasPedaal.nl, bij de Aston Martin DB7 occasions.

De opvolger van de DB7

De gebruikte Aston Martin DB7 modellen zijn de directe voorlopers van de Aston Martin DB9. De DB7 werd op de markt gebracht met een volledig nieuw geconstrueerde motor. Toen bleek dat de nieuwste DB ook aansloeg op de markt werd besloten om ook het design meer aan te passen naar de tijd van nu. Zo kwam in 2004 de Aston Martin DB9 op de markt. De gebruikte Aston Martin DB9 modellen zijn van het type Gran Turismo en zijn er in een coupé uitvoering en een 4-zits cabrio uitvoering. De uitstraling van de tweedehands Aston Martin DB9 lijkt nog wel veel op die van de gebruikte Aston Martin DB7 modellen, maar er zijn zeker wat vernieuwingen aangebracht. Onder meer de koplampen en de geïntegreerde bumpers zorgen ervoor dat de gebruikte Aston Martin DB 9 modellen er aanzienlijk dynamischer en moderner uitzien.

De tweedehands Aston Martin DB9 coupé

De gebruikte Aston Martin DB 9 is voorzien van een 6,0 l V12 motor die een vermogen te bieden heeft van 456 pk. De maximale snelheid van de coupé ligt daarmee op maar liefst 305 km/u. Daarnaast heeft de sportauto nog geen 5 seconden nodig om vanuit stilstand de 100 km/u aan te tikken.

De gebruikte Aston Martin cabriolet

De tweedehands Aston Martin Cabriolet presteert maar net aan iets minder dan de coupé uitvoering. Deze heeft namelijk een maximum snelheid van 300 km/u en een totaal prestatievermogen van 450 pk. Deze sportwagen van Aston Martin heeft dan ook iets meer dan vijf seconden nodig om de 100 km/u te halen vanuit stilstand.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.