NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Aston Martin DBS Occasions

19 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Kijk ook eens naar 15 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Aston Martin DBS

Als je interesse hebt in een tweedehands Aston Martin DBS, dan kan je natuurlijk altijd op GasPedaal.nl terecht. Het is wel goed om je te oriënteren, want er zijn namelijk diverse Aston Martin DBS modellen verschenen. Nu is dit natuurlijk vaker het geval bij automerken, maar belangrijk om te weten van de gebruikte Aston Martin DBS modellen is wel dat deze relatief oud of juist relatief jong zijn. In 1967 verscheen de eerste Aston Martin DBS namelijk al op de markt en de laatste is nog geen tien jaar geleden pas in productie genomen. Er zit dan ook een flink gat in de bouwjaren van de tweedehands Aston Martin DBS modellen.

De oude Aston Martin DBS occasions

De Aston Martin DBS was de opvolger van de DB-reeks die verscheen vlak na de Tweede Wereldoorlog, welke werden gerealiseerd door David Brown. Deze DBS werd als coupé geleverd tussen 1967 en 1972. Deze Aston Martin DBS occasions zijn uitgerust met een 6-cilinder seriemotor en hebben de klassieke uitstraling met de unieke achterzijde en de opvallende ronde koplampen. Deze tweedehands Aston Martin DBS sportauto's hebben een prestatievermogen van 286 pk. De oude Aston Martin DBS occasions worden vaker vergeleken met de Lamborghini occasions uit dezelfde periode. Qua uitstraling ziet de DBS er toch een heel stuk extravaganter uit.

De nieuwere Aston Martin DBS occasions

De productie van de DB-reeks van Aston Martin heeft een kleine 25 jaar stil gelegen en eigenlijk had niemand meer verwacht dat er nog nieuwe modellen van zouden verschijnen. Niets was minder waar, want na een kwart eeuw werd de productie weer opgepakt. Hierdoor verscheen er ook een nieuwe versie van de Aston Martin DBS, in 2007. Uiteindelijk kwam de eerste Aston Martin DBS coupé voor twee personen op de markt in 2008. Uiteraard was er behoefte aan een wat groter model, waarop de Aston Martin DBS cabrio met vier zitplaatsen volgde in 2009.

Modernere uitstraling

Uiteraard hebben de Aston Martin DBS occasions vanaf 2008 een heel andere en veel modernere uitstraling dan de Aston Martin DBS occasions uit de jaren zestig van de vorige eeuw. Ook technisch is er veel veranderd. De nieuwste tweedehands Aston Martin DBS, in cabrio uitvoering, zijn voorzien van een V12 motor met een vermogen van 517 pk. Deze uitvoering heeft een brede carrosserie van maar liefst 190 centimeter en een aanzienlijk lagere wegligging dan eerdere modellen. Deze Aston Martin DBS occasions hebben hetzelfde platform als de tweedehands Aston Martin DB9 modellen.