NL aanbod

EU aanbod

Volkswagen Touareg Occasions

171 occasions gevonden

In 2003 werden de eerste Volkswagen Touareg modellen op de markt gebracht om daarmee de concurrentie aan te gaan met de BMW X5 en Mercedes-Benz M-Klasse. De Touareg is de grotere broer van de Volkswagen Tiguan. De Touareg is vooral heel geliefd omdat het een echte allround auto is, een auto waarmee je zowel op de weg als offroad prima kunt rijden. Door de hoge zit in de auto heb je een ruim overzicht op de weg. De Volkswagen Touareg occasions staan vooral bekend om hun betrouwbaarheid en degelijkheid, zowel op het gebied van comfort als op het gebied van techniek.

Lees meer over Volkswagen Touareg onderaan de pagina

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 1.460 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Een tweedehands Touareg in verschillende modellen

In 2010 werd de tweede generatie Volkswagen Touareg modellen uitgebracht. Dit nieuwere model was ruimer, moderner en chiquer dan de eerste generatie. De motoren werden verbeterd, onder meer op het gebied van zuinigheid. Zo krijg je bij de tweede generatie standaard een 3.0 V6 TDI (201 pk of 242 pk), maar ook een 4.2 V8 TDI van 335 pk behoort tot de mogelijkheden. Kort samengevat kies je uit drie verschillende dieselmotoren, namelijk de 3.0 TDI met een vermogen van 170kW/231pk, de 3.0 TDI van 210 kW/286 pk en de 4.0 TDI van 310 kW/421 pk. Ook kun je kiezen voor een Touareg met een benzinemotor. Van de benzinemotor is slechts één uitvoering beschikbaar, namelijk de 3.0 TSI van 250 kW/340 pk. Daarnaast zijn er nog de Escape 4xMotion modellen waarbij je geniet van verscheidene mogelijkheden zoals lage versnellingen, vergrendelingscentrum en achterdifferentieel, extra bodembescherming en heuvelafdalingscontrole. Touareg modellen doen qua uitvoering denken aan de Audi Q7.

De prijs van een tweedehands Touareg online vergelijken

Wil je een Touareg kopen en gaat daarbij je voorkeur uit naar een gebruikte Touareg? Dan wil je zeker de modellen binnen het ruime aanbod vergelijken. Stel eerst je budget vast en bepaal of je een model op benzine of op diesel zoekt. De prijs wordt voor een groot deel gebaseerd op het bouwjaar en de kilometerstand.

Het aanbod van Volkswagen Touareg occasions is enorm groot. Het is dan ook een tijdrovende klus om een duidelijk beeld van het complete aanbod te krijgen. Gelukkig helpt GasPedaal.nl je bij een Touareg kopen. Wij hebben het complete aanbod van Touareg occasions voor je verzameld. Bekijk het aanbod, maak je vergelijking en kies voor de auto van je dromen.