NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Volkswagen Touran Occasions

639 occasions gevonden

Volkswagen Touran occasions zijn middelgrote MPV's en de eerste ervan werd al in 2003 geproduceerd. Het is een vijfdeurs wagen die plaats biedt aan vijf of zeven personen. Volkswagen Touran modellen werden bij de introductie uitgerust met een 2.0 liter TDI-dieselmotor, maar er zijn veel meer mogelijkheden. In 2006 werd op de Paris Motor Show de eerste gefacelifte versie voorgesteld. Vier jaar later volgde een tweede facelift. Een tweedehands Volkswagen Touran deelt het PQ35-platform met de vijfde en zesde generatie van de Volkswagen Golf.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 3.017 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Twee generaties Volkswagen Touran

De tweede generatie werd dan weer in 2015 voorgesteld tijdens de Autosalon van Genève en is gebaseerd op het MQB-platform. Dit model is nog steeds te vinden als een vijf- of een zevenzitter, maar is iets breder en langer dan de voorgangers. Begin 2020 kwam de productie van deze midi-MPV?s voor de Europese markt ten einde, maar gelukkig kun je bij ons nog steeds een Volkswagen Touran kopen.

De gebruikte Touran in talloze uitvoeringen

De comfortline en de highline zijn twee van de veelvoorkomende basisuitvoeringen van een tweedehands Volkswagen Touran. Bij onze Volkswagen Touran occasions is dit gamma aan uitvoeringen wel veel ruimer dan dit. Denk ook aan een optioneel kiep-/schuifdak, en het koetswerk kan een opknapbeurt hebben gekregen met het sportievere R-Line-pakket van Volkswagen. Sinds 2006 is de auto bovendien uitgerust met Park Assistent. Ook andere opties kunnen al dan niet aanwezig zijn, zoals Adaptive Cruise Control voor extra veiligheid of BlueMotion dat milieubesparende technieken introduceert.

Ook bij de motoren zelf is er een uitgebreide keuze. Bij een Touran occasion diesel vinden we TDI-motoren van 1.9 en 2.0 liter, en later werd ook de 1.6 TDI-motor toegevoegd. De TSI-benzinemotoren zijn voorzien van een turbo en veelal van een mechanische compressor. Nog een andere optie is de EcoFuel-variant, die op aardgas werkt. Ten slotte is het mogelijk om bij je Volkswagen Touran occasions te kiezen voor een handgeschakelde versnellingsbak of een DSG-automaat met dubbele koppeling. Dat maakt een Volkswagen Touran kopen een veelzijdige optie voor veeleisende automobilisten.

Een tweedehands Touran is niet zomaar een gezinswagen

Als je op zoek bent naar een ruime gezinswagen, dan zou je een Volkswagen Touran tweedehands kunnen kopen. De comfortabele Volkswagen Touran occasions bieden voldoende ruimte aan je kroost, en daarnaast beschik je nog over een grote bagageruimte voor andere spullen. Bovendien is het in veel gevallen mogelijk om in de autozetels twee kinderzitjes te integreren. Ook als zakelijke lease kan kunnen Volkswagen Touran modellen erg praktisch zijn, bijvoorbeeld om meerdere mensen tegelijk te vervoeren of om gebruik te maken van het laadvermogen van meer dan 500 kilogram. Mag het nog iets groter zijn? Bekijk dan de MPV Volkswagen Sharan.