NL aanbod

EU aanbod

Toyota Pro Ace City Occasions

97 occasions gevonden

De Toyota Proace City is de kleinste bestelwagen die je bij Toyota kunt krijgen. Het is een vrij nieuw model in het gamma van de Japanse autofabrikant, maar het merk heeft flink uitgepakt. De Proace City is een veelzijdige occasion die verkrijgbaar is in een paar lengtematen en verschillende varianten. Zo is er ook een personenversie en kun je hem met volledig elektrische aandrijflijn krijgen. Als je op zoek bent naar een bestelauto occasion, is het goed om de Toyota Proace City in je overwegen mee te nemen. Bekijk het aanbod op Gaspedaal.nl.

Lees meer over Toyota ProAce City onderaan de pagina

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 23 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Ontstaan Toyota Proace City

Het aanbod aan bestelwagens van Toyota wordt in 2019 een beetje groter met de komst van de Proace City ? de kleinste bestelauto die je bij het Japanse merk kunt krijgen. De Proace City is ideaal voor goederenvervoer in binnensteden, vandaar ook de naam. Het is een veelzijdig model: naast de standaard Proace City kun je ?m krijgen als Verso-personenversie en staat er een verlengde versie in het modellengamma, die als Verso zeven stoelen heeft. De driedeurs Proace City heeft een laadcapaciteit van 3,3 kubieke meter, terwijl de verlengde versie 3,9 kubieke meter aan goederen kan opslokken.

Proace City: het motorenaanbod


De Toyota Proace City is verkrijgbaar met een scala aan motoren. De bestelversie van de Proace City is verkrijgbaar met diesel- en benzinemotoren. Het dieselaanbod bestaat uit drie varianten van dezelfde 1.5 liter viercilinder waarbij het vermogen varieert van 75 tot 130 pk. Wie liever op benzine rijdt, heeft de keuze uit varianten van de 1.2 liter driecilinder turbomotor. Hier heb je de keuze uit een 110 of 130 pk sterke krachtbron. De Proace City Verso, de personenversie, is allen geleverd met benzinemotoren. Er is keuze uit een handgeschakelde en automatische versnellingsbak.

Proace City Electric


De veelzijdigheid van de Toyota Proace City wordt verder benadrukt in 2021 door de komst van volledig elektrische varianten. De Electric modellen zijn zowel verkrijgbaar als bestelwagen, personenwagen en in de verlengde uitvoeringen. In alle gevallen wordt de Proace City Electric aangedreven door een 136 pk sterke elektromotor die gekoppeld is aan een 50 kWh accupakket, goed voor een actieradius van maximaal 280 kilometer. Met een snellader kan de Electric in 30 minuten tot 80 procent opladen. Qua formaat is er geen verschil: standaard is de Proace City 4,40 meter lang, de verlengde versie is 4,75 meter lang.

Toyota Proace City occasion


Toyota mag dan een breed keuzeaanbod hebben wat betreft de Proace City, als je op Gaspedaal.nl kijkt, zie je een duidelijke tweedeling. Als bestelwagen zijn Toyota Proace City occasions veruit het populairst. Het overgrote deel heeft bovendien een handgeschakelde versnellingsbak en een dieselmotor. Minder vaak kom je Toyota Proace City occasions tegen met benzinemotor of in de volledig elektrische uitvoering, al wordt laatstgenoemde steeds meer een interessante uitvoering. In veel gevallen is de Proace City uitgerust in de Cool Comfort-uitvoering, wat betekent dat deze standaard airconditioning, cruisecontrol en een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel heeft.

Alternatieven voor de Toyota Proace City


Het is altijd mogelijk dat je niet voldoende hebt aan de Toyota Proace City. Het is immers de kleinste bestelwagen die je kunt krijgen bij het merk. Veel andere kanten kun je niet op, want buiten de Proace City biedt Toyota alleen nog de grotere Proace aan. Dit is een middelgrote bestelwagen van het formaat van de Volkswagen Transporter.

Prijs Toyota Proace City


Het mag geen verrassing heten dat een kleine bestelauto als de Toyota Proace City een schappelijke prijs heeft. De prijs van een Toyota Proace City occasion is vergelijkbaar met vergelijkbare bestelauto?s als de Peugeot Partner, Opel Combo en Citroën Berlingo. Dat is niet zonder reden: de Proace City is namelijk in samenwerking met deze merken gebouwd. Ook de Volkswagen Caddy zit in de prijsklasse van de Toyota.