NL aanbod

EU aanbod

Toyota Pro Ace Occasions

337 occasions gevonden

Toyota ProAce modellen werden in 2013 geïntroduceerd als lichte tweedeurs bestelwagen. Deze populaire, kleine bestelwagen rijdt op diesel en is te koop in 15 verschillende modellen. In 2016 zijn er aantal verbeteringen doorgevoerd. Van dit model zijn maar liefst 46 verschillende versies op de markt beschikbaar gekomen, van een comfortabel basic model tot een wat luxere en professionelere uitvoering.

Lees meer over Toyota ProAce onderaan de pagina

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 325 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

De Toyota ProAce, de bestelwagen die zichzelf steeds opnieuw uitvindt

In 2016 verschenen ook de Toyota ProAce Shuttle en de Toyota ProAce Verso op het toneel. Met deze modellen richt de fabrikant zich met name op het vervoer van kleine groepjes personen. Een personenbus is heel geschikt voor bedrijven die met een eigen chauffeur belangrijke zakenrelaties willen vervoeren. Er bestaan verschillende Toyota ProAce modellen, waaronder een elektrische versie van de Toyota ProAce Shuttle.

Om aan de vraag naar een elektrische bestelwagen te voldoen, bracht het bedrijf in 2020 de Toyota ProAce Electric op de markt. Dit model is in drie verschillende uitvoeringen te koop, namelijk een compacte standaard, een worker en een long worker versie. Deze modellen zijn speciaal ontworpen voor de ondernemer die dagelijks onderweg is en veel materialen meeneemt. Hij is voorzien van airconditioning en tal van praktische extra's die het extra plezierig maken om de bestelwagen te gebruiken.

De tweedehands Toyota ProAce is gewild

Ben je op zoek naar een tweedehands Toyota ProAce, dan heb je vast al gezien dat er verschillende uitvoeringen van dit type te koop zijn. Een veel verkocht en gebruikt model is de Toyota ProAce City. De naam zegt het eigenlijk al: dit voordelige compacte model is met name geschikt om er veel korte stukken mee te rijden en om in de stad te gebruiken. Van deze wendbare bestelwagen bestaan verschillende uitvoeringen, van heel basic zonder schuifdeur tot heel luxe met twee schuifdeuren en airconditioning. Ga je een Toyota ProAce kopen, bedenk dan vooraf of je een schuifdeur en/of de luxe van een airconditioning nodig hebt.

Het energielabel van Toyota ProAce occasions in het model bestelwagen (diesel) is gemiddeld C of D en schommelt daarmee prachtig in de middenmoot. Natuurlijk is het uiteindelijke verbruik ook afhankelijk van je eigen rijstijl en de afstanden die je met de bestelwagen aflegt.

De Toyota ProAce City Verso is volgens een onderzoek van het Algemeen Dagblad een perfecte gezinsauto. Omdat deze bestelwagen er ook echt als een bestelwagen uitziet, is dit een gegeven dat je gemakkelijk over het hoofd ziet. Ben je echter een beginnend ondernemer en heb je ook een gezin? Dan is een Toyota ProAce kopen ideaal, wanneer je werk en privé graag wilt combineren.

Meer Toyota ProAce modellen

Bekijk ook Toyota ProAce occasions of meer informatie over de Toyota ProAce op AutoTrack en Toyota ProAce occasions op AutoWereld.