Toyota ProAce Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
446 resultaten

Tweedehands Toyota ProAce

Wie interesse heeft in een vrij nieuwe bus kan eens een kijkje nemen bij de tweedehands Toyota ProAce op GasPedaal.nl. Deze 4-deurs bus werd namelijk pas in september 2016 op de markt gepresenteerd in een zeer complete uitvoering. De bus is handgeschakeld en is voorzien van een sterke dieselmotor. Het brandstofverbruik is voor een bus zeker ook niet verkeerd. Hier heeft Toyota duidelijk aandacht aan besteed. Je moet rekening houden met een gemiddeld verbruik van 5,6 liter per 100 km in de stad en 5,0 liter per 100 km buiten de stad. De tweedehands Toyota biedt zitruimte aan maar liefst negen personen en voor al deze personen is er zeker voldoende ruimte om comfortabel te zitten gedurende de rit.

Een sterke motor in de Toyota ProAce

De tweedehands Toyota ProAce is voorzien van een sterke dieselmotor met vier cilinders en een vermogen van 114 pk, ofwel 85 kW. De koppel is 300 Nm en er is geen turbo aanwezig. De gebruikte Toyota ProAce is voorzien van een Common Rail brandstofsysteem. Deze grote bus van het Japanse merk is voorzien van energielabel C en behoort daarmee niet tot de meest zuinige opties. De CO2-uitstoot van de tweedehands Toyota ProAce is vastgesteld op 137 gram per kilometer.

Veel ruimte in de personenbus

Als je kiest voor de tweedehands Toyota ProAce, dan weet je zeker dat je een vrij grote wagen gaat rijden. De lengte van de auto is een kleine 5 meter en de breedte is 192 centimeter. De bus is een ruime 1,90 meter hoog en heeft een wielbasis van 3,275 meter. De tweedehands Toyota ProAce heeft een kofferbakruimte van 550 liter en een laadvermogen van 1180 kilo. De bus heeft een gewicht van 1560 kilo en in vergelijking tot het formaat van de auto is dit helemaal niet zo zwaar. De gebruikte Toyota ProAce is voorzien van een brandstoftank met een inhoud van 69 liter.

Voorzien van voorwielaandrijving

Misschien zou je bij een 9-persoonsbus een achterwielaandrijving verwachten, maar niets is minder waar. De tweedehands Toyota ProAce is voorzien van voorwielaandrijving. De remmen aan zowel de voor- als de achterzijde zijn geventileerde schijven. Deze personenbus biedt een goede standaarduitrusting en een mooi interieur. De draaicirkel bedraagt 12,40 meter. Dit is heel gemiddeld voor een bus van een dergelijk formaat. Toyota heeft voor de ProAce in de ontwerpfase vooral veel rekening gehouden met het comfort voor alle inzittenden, en hier is de fabrikant zichtbaar goed in geslaagd.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.