NL aanbod

EU aanbod

Subaru Outback Occasions

46 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Subaru Outback

De tweedehands Subaru Outback is zeker nog niet zo oud. Deze auto werd op de markt gezet in januari 2015 en wordt in zekere zin gezien als de opvolger van de tweedehands Subaru Legacy. Anderen zien deze twee modellen als gelijkwaardig, vooral omdat ze op veel punten sterk met elkaar overeenkomen. De fabrikant heeft besloten om de stoerdere Subaru Outback een grote rol te laten spelen op de Europese markt en de productie van de Subaru Legacy te staken. Een groot voordeel van de tweedehands Subaru Outback is wel dat er niet alleen veel aandacht is geschonken aan het realiseren van een sportieve en stoere uitstraling, maar vooral ook aan het realiseren van veel veiligheid in combinatie met een hoge mate van (rij)comfort.

De speciale uitvoering

Zelden wordt de Subaru Outback gezien als een op zichzelf staand model. Deze wordt altijd gezien als de speciale uitvoering van de eerder verschenen Subaru Legacy. De benaming Subaru Legacy Outback is dan ook geheel niet vreemd. Zelfs nu de Subaru Outback wel nog als nieuw model op de markt verschijnt en de Subaru Legacy niet meer nieuw wordt gemaakt voor de Europese markt, blijft men toch vasthouden aan het feit dat de tweedehands Subaru Outback niet meer is dan een stoere uitvoering in de lijn Legacy?s. Zelfs de concurrerende modellen op de markt komen deels met elkaar overeen. Zo krijgen de tweedehands Subaru Outback en de gebruikte Subaru Legacy beiden concurrentie van de gebruikte Ford Mondeo en de tweedehands Volkswagen Passat. Voor enkel de gebruikte Subaru Outback wordt ook de gebruikte Volvo XC70 genoemd als directe concurrent.

De stoere en krachtige uitstraling

Zeker ook als we kijken naar de tweedehands markt, en naar de reden waarom de tweedehands Subaru Outback zo populair is, dan zien we dat dit echt vooral te maken heeft met de stoere en krachtige uitstraling. Dit is niet vreemd, want deze kracht brengt ook diverse voordelen met zich mee. Er zijn diverse motoruitvoeringen, maar wanneer we de uitvoering met de 2,5l benzinemotor als voorbeeld nemen, dan levert deze een vermogen van een goede 175 pk en kan deze met gemak een maximum van 2000 kilo trekken. Dit maakt de tweedehands Subaru Outback natuurlijk ook tot een ideale vakantieauto.

Een fraai interieur

Subaru staat toch wel bekend als hét merk dat alle aandacht vestigt op de buitenkant van de auto?s, zodat de binnenkant vaak vrij sober is. Bij de Subaru Outback lijkt dit anders te zijn gegaan, want er is weinig mis met het interieur. Deze mag zeker fraai en stijlvol genoemd worden. Wel is er wat bespaard op het comfort van de stoelen.