Subaru Impreza Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
101 resultaten

Tweedehands Subaru Impreza

Wie aan de Subaru Impreza denkt, denkt in de meeste gevallen direct aan de rallywagens. Er wordt dan niet direct over nagedacht dat er ook gewone personenauto’s zijn met deze naam, maar dit zijn nu juist wel de modellen die tweedehands worden aangeboden op GasPedaal.nl. De tweedehands Subaru Impreza is een mooie, ruime en vooral ook krachtige auto van het merk. De eerste werd gemaakt in het jaar 2000 en de laatste rolde in 2007 van de band. Een nieuwe Subaru Impreza kan dan ook niet meer worden aangeschaft. De Subaru Impreza is, net als onder meer de tweedehands Subaru BRZ, vooral ook erg geliefd onder de vakantiegangers met een eigen caravan. De auto trekt met gemak een behoorlijk gewicht met, afhankelijk van de precieze uitvoering, een maximum van twee ton.

Concurrenten op de markt

De tweedehands Subaru Impreza is een bijzonder model op de markt en kent ook als tweedehands auto veel fans. Toch zorgt dit er zeker niet voor dat er geen concurrerende modellen te vinden zijn in het online aanbod van GasPedaal.nl. Als je eens een kijkje wilt nemen bij de concurrerende modellen, dan kan je eens zoeken naar de tweedehands Skoda Octavia, naar de gebruikte Mitsubishi Lancer of bij de Suzuki Grand Vitara occasions.

Diverse uitvoeringen

Tijdens de productieperiode werd er steeds relatief veel aangepast aan de auto, waardoor er ook veel verschillende tweedehands Subaru Impreza modellen te vinden zijn. Bijna alle versies die op de markt zijn verschenen zijn gemaakt als een 5-deurs model, met de aanduiding Plus, en als 4-deurs sedan uitvoering. Alleen de tweedehands Subaru Impreza WRX STi is alleen in de sedan uitvoering verschenen. Er vonden door de jaren heen diverse facelifts plaats, waarbij vooral ook de motoren werden verbeterd.

Motorgebruik

In de tweedehands Subaru Impreza zijn diverse motoren te vinden. In zowel 2002 als 2005 werden de voertuigen de metamorfose in gedaan en hierbij werden ook steeds de motoren aangepast. Bij het kopen van een tweedehands Subaru Impreza is het dan ook goed om aandacht te besteden aan de motor. Deze kan voorzien zijn van een 1,6l met een vermogen van 95 pk, van een 2,0l met een vermogen van 125 pk of bijvoorbeeld met een 2,0l turbo met een vermogen van 218 pk. De topversie kreeg een nog krachtigere motor ingebouwd. Deze is voorzien van een motor die maar liefst 265 pk kan leveren. Dit is de eerder genoemde Subaru Impreza WRX STi.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.