NL aanbod

EU aanbod

Subaru Legacy Occasions

93 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Kijk ook eens naar 98 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Subaru Legacy

De tweedehands Subaru Legacy wordt vaak vergeleken met de gebruikte Subaru Outback. In zekere zin is dit terecht, want de modellen komen op meerdere punten erg met elkaar overeen. Toch zijn er ook belangrijke verschillen te noemen. De tweedehands Subaru Outback is een voertuig dat langere veerwegen heeft, dat hoger staat op de wielen en waaraan duidelijk ook meer aandacht is geschonken aan het realiseren van een sportieve en stoere uitstraling. Wanneer we dan naar de tweedehands Subaru Legacy kijken, dan zien we toch dat deze aanzienlijk rustiger en minder ruig toont dan de Outback.

Een goede gezinsauto

De gemoedelijke uitstraling van de tweedehands Subaru Legacy zorgt er toch voor dat deze auto snel wordt gezien als de ultieme gezinsauto. In feite is dit ook zo. De auto biedt meer dan voldoende ruimte, zowel voorin als achterin, en er is ook voldoende kofferbakruimte om lekker met de auto op vakantie te gaan. Al van begin af aan is de Subaru Legacy dan ook een graag geziene auto onder de gezinnen. De productie van de auto is nog niet heel lang geleden gestopt, waardoor je zeker de mogelijkheid hebt om een nog vrij jonge tweedehands Subaru Legacy te kopen via GasPedaal.nl. De eerste werd gemaakt in 2009 en de laatste Subaru Legacy werd in het jaar 2015 geproduceerd. Mede door het feit dat de tweedehands Subaru Outback, vooral door de stoere uitstraling, net is populairder is heeft de fabrikant ervoor gekozen om van de Outback nog wel een nieuwe generatie op de Europese markt te zetten en van de Legacy niet.

Concurrerende modellen op de tweedehands markt

Er zijn eigenlijk geen auto?s te vinden op de markt die geen enkel model kunnen noemen als concurrentie. Dit geldt ook voor de tweedehands markt en de tweedehands Subaru Legacy is hier zeker geen uitzondering in. Deze auto mag concurrentie verwachten van de tweedehands Mazda 6, van de gebruikte Toyota Avensis en van de Skoda Superb occasions. Van deze concurrerende modellen wordt alleen de Mazda 6 niet meer nieuw gemaakt. De productie van deze auto werd in 2012 gestaakt.

Diverse motoren

De diverse uitvoeringen die er van de Subaru Legacy verschenen zijn, zijn ook voorzien van verschillende motoren. Je kunt bijvoorbeeld een tweedehands Subaru Legacy tegenkomen met een 2,0l benzinemotor met een vermogen van 150 pk of een 2,5l benzinemotor met een vermogen van 167 pk. Daarnaast zijn er ook modellen te vinden met een dieselmotor. Deze leveren een vermogen van 150 pk.

Populaire zoekopdrachten