NL aanbod

EU aanbod

Subaru XV Occasions

87 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Kijk ook eens naar 235 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Subaru XV

De Subaru XV is nog altijd in productie, maar een nieuw exemplaar is zeker niet voor iedereen weggelegd. We hebben het toch wel over een auto met een overload aan moderne eigenschappen, en daar hangt een prijskaartje aan. Natuurlijk zijn er ook meer dan voldoende tweedehands Subaru XV modellen te vinden bij GasPedaal.nl. Als je interesse hebt in een gebruikte Subaru XV, dan kan je zoeken naar modellen vanaf bouwjaar 2011. Dit zijn de oudste modellen die er te vinden zijn van deze auto, die op de markt werd gezet in hetzelfde segment als de populaire Kia Sportage, de vernieuwde Honda HR-V en de stoere Nissan Qashqai. Overigens werd de auto op de markt gebracht in december van 2011, waardoor er over het algemeen niet veel te vinden zijn uit dit eerste bouwjaar.

Concurrentie op de markt

De tweedehands Subaru XV heeft natuurlijk ook concurrenten op de tweedehands markt staan. Twee belangrijke concurrenten hebben we eerder al genoemd. Dit zijn de gebruikte Kia Sportage en de tweedehands Nissan Qashqai. Daarnaast mag ook de tweedehands Hyundai ix35 worden gezien als een directe concurrent op de markt van occasions. De tweedehands Subaru XV is wel aan de prijzige kant, evenals de nieuwe versie uiteraard, en dit heeft alles te maken met het feit dat deze auto uitsluitend is uitgevoerd met vierwielaandrijving. Dit is natuurlijk in veel gevallen wel ideaal, maar aan de andere kant verhoogt het de kosten ook aanzienlijk. Hiermee loopt de tweedehands Subaru XV ook iets achter op de concurrerende modellen, want deze leveren allemaal wel een model met tweewielaandrijving.

Meerdere uitvoeringen op de tweedehands markt

De tweedehands Subaru XV is met verschillende motoren te vinden in het aanbod occasions. Onder de benzinemotoren vinden we een 1,6l motor en een 2,0 liter motor. De 1,6l versie is in de standaard uitvoering een 5-versnellingsbak en de grotere versie is standaard een 6-versnellingsbak, beiden handgeschakeld. Wel zijn er ook automaten van gemaakt. De kleinere benzinemotor levert een vermogen van 114 pk en de grotere levert een vermogen van 150 pk. Dan is er ook nog een dieselmotor met een inhoud van 2 liter. Deze is alleen gemaakt als 6-versnellingsbak en levert een vermogen van 147 pk.

Een goede ruimte van binnen

De tweedehands Subaru XV is ruim genoeg voor een gezin, al moet er wel rekening worden gehouden met een wat beperkte kofferbakruimte. Deze bedraagt standaard 380 liter. Natuurlijk kunnen de zittingen achterin wel worden neergeklapt, waardoor er met gemak viermaal zoveel ruimte wordt gecreëerd.

Populaire zoekopdrachten