NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Subaru Forester Occasions

210 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 162 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Subaru Forester, al decennialang een vaste waarde op de markt

De eerste Subaru Forester modellen werden in 1997 op de markt gebracht. Deze Subaru Forester occasions zijn al heel erg ruim met een bergruimte van 409 tot 1528 liter. In 2019 zijn er hybride Subaru Forester modellen op de markt gekomen met nog iets meer bagageruimte, namelijk 505 tot 1592 liter. De grotere broer van de Subaru Forester is de Subaru Outback. Vraag je bezitters van een tweedehands Subaru Forester wat dit model zo populair als occasion maakt, dan zullen velen de wegligging, betrouwbaarheid en kracht noemen. De Forester is voorzien van een krachtige AWD vierwielaandrijving. Tot 1998 was het model voorzien van een 2.0 liter boxermotor met een vermogen van 122 pk. Dit was een kort leven beschoren, want vanaf 1998 levert deze motor 125 pk. Een tweedehands Subaru Forester Turbo met 2.0 liter turbomotor heeft een vermogen van 170 pk. In 2001 werd het vermogen opgevoerd tot 177 pk.

Meerdere generaties Subaru Forester occasions

Zoals bij veel populaire auto's zijn er van Subaru Forester modellen meerdere generaties uitgebracht. In 2002 kwam de tweede generatie op de markt. Dit type, de SG, heeft een deels nieuw uiterlijk en een vernieuwd interieur. Qua motoren verandert alleen de turbo met een 2.5 liter boxermotor en een vermogen van 210 pk. Vervolgens wordt 6 jaar later, in 2008 de derde generatie uitgebracht. Deze generatie biedt een auto die langer en hoger is dan de voorgangers, en met een uiterlijke verandering in 2010 krijg je nog meer keuze aan kleuren en wielen. De vierde generatie, SJ, komt in 2013 op de markt. De SJ is weer langer en hoger dan de generatie ervoor. Je kunt kiezen voor een 2.0 liter benzinemotor met 150 pk of een 2.0 boxerdieselmotor met 147 pk, beide handgeschakeld of automaat. In 2019 volgt de S5 als volgende generatie. Hierbij blijft het formaat vrijwel ongewijzigd. Dit model van de Subaru Forester is net als de bekende Subaru Impreza gebouwd op het Global Platform. Ga je een Subaru Forester kopen, dan heb je dus de keuze uit veel modellen.

Subaru Forester occasions vergelijken

Natuurlijk wil je verschillende modellen van Subaru occasions vergelijken om de beste keuze te kunnen maken. Zo kies je uit de verschillende generaties van de gebruikte Subaru Forester en let je ook op de kilometerstand. Daarnaast wil je een prijs voor een Subaru Forester die past bij je budget.

De Subaru Forester prijs hangt af van het bouwjaar, het model en de kilometerstand. Wil je een Subaru Forester kopen? Bekijk het ruime aanbod van online aanbieders in Nederland en kies je droomauto. Bekijk naast de Subaru Forester ook de andere merken.

Meer Subaru Forester modellen

Bekijk ook Subaru Forester occasions of meer informatie over de Subaru Forester op AutoTrack en Subaru Forester occasions op AutoWereld.