Skoda Karoq Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
287 resultaten

Tweedehands Skoda Karoq

Het is dringen geblazen binnen het segment ‘compacte SUV’s’. Vrijwel ieder merk heeft juist zijn peilen gericht op de markt voor luxe volume-auto’s. In deze boeiende competitie mengt ook Skoda zich met de Skoda Karoq in de strijd om een koppositie. Deze ruime stationwagen neemt het onder meer op tegen de Seat Ateca, Volkswagen T-Roc en eigenlijk ook tegen zijn grotere broer de Skoda Kodiaq. De strijd is heftig, maar er is alle reden om je keuze te laten vallen op een occasion Skoda Karoq. Waar je jaren geleden jezelf nog wel eens schaamde om te vertellen dat je in een Skoda reed, daar kun je daar nu gerust vol trots over praten. Skoda heeft het stempel van saaie Oostblok-auto al lang van zich afgeschud. Het Tsjechische automerk gedijt goed onder de vleugels van de Volkswagen Groep. De nieuwere modellen gaan als zoete broodjes over de toonbank. Dat heeft alles met de prima prijs-kwaliteitverhouding te maken. Voor om en nabij 30.000 euro koop je een fonkelnieuwe Skoda Karoq die ook standaard meer dan luxe is opgetuigd. Het is dus niet zo vreemd dat deze SUV ook als tweedehands heel gewild is. Ook als de kop eraf is kun je met een occasion Skoda Koraq nog jaren vooruit. Het is een ideale gezinsauto, caravantrekker en zakenauto in één.

Skoda Karoq

Aan ruimte geen gebrek in de verschillende uitvoeringen van de Skoda Karoq. Het bagageruim heeft een inhoud van maar liefst 1810 liter. Daar kun je dus nog eens iets in kwijt. Handig is in dat opzicht ook de in delen neerklapbare (Varioflex) achterbank. Je creëert daardoor in een handomdraai een luxe bestelwagen. Ook qua trekkracht zit het wel snor. Met je occasion Skoda Karoq kun je een aanhanger, caravan of paardentrailer tot maximaal 2000 kg trekken. Bij het zien van deze imponerende getallen zou je de indruk kunnen krijgen dat deze Skoda een veredelde tank is. Niets is echter minder waard. De Skoda Koraq is vooral een sierlijke auto met opvallend veel luxe extra’s. De auto ligt stevig op de weg en stuurt uiterst soepel.

Occasion Skoda Karoq vol slimmigheden

Het is natuurlijk altijd leuk als je bij het kopen van een andere auto wordt verrast door bepaalde slimmigheden. Ook in dat opzicht is de aanschaf van een occasion Skoda Karoq een schot in de roos. Van een ijskrabber die achter het tankklepje verborgen zit tot een uitneembaar zaklampje in de bagageruimte. En wat te denken van de verschuifbare haken waaraan je bijvoorbeeld tassen op kunt hangen. Preventief tegen auto-inbraak is het afdekscherm dat bij het sluiten van de achterklep automatisch uitschuift. De spullen achterin de auto blijven daardoor uit het zicht van kwaadwillende lieden. Echt superhandig is de Varioflex-achterbank. Die maakt het mogelijk om de zitplaatsen om te klappen, te verschuiven of desnoods helemaal uit te nemen. Al dit soort snufjes verwacht je misschien niet bij een merk als Skoda. Tijden zijn echter veranderd en Skoda speelt met deze Karoq heel goed in op de wensen en eisen van deze tijd.
Er is alle reden om via Gaspedaal.nl naar een puike occasion Skoda Karoq te zoeken. Een kijkje in en proefrit met deze luxe SUV zal jou zeker overtuigen.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.