Skoda Kodiaq Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
258 resultaten

Tweedehands Skoda Kodiaq

Skoda bewijst met de vernieuwde Kodiaq dat een SUV bepaald niet suf is. Deze beresterke alleskunnen van Tsjechische makelij doet de harten van veel autoliefhebbers sneller kloppen. Door de grote diversiteit aan uitvoeringen en prijsklassen is de vernieuwde Kodiaq voor een breed publiek interessant. Er valt veel te kiezen bij de aanschaf van een occasion Skoda Kodiaq. Een speurtocht op Gaspedaal.nl maakt je zeker een stuk wijzer.

Skoda Kodiaq

De populaire Skoda Kodiaq ontleent zijn naam aan de Kodiaqbeer. Met zijn forse gestalte en robuuste uitstraling een imposante beest. Ook de Skoda Kodiaq maakt direct een onuitwisbare indruk. Het is in alle opzichten een beresterke speler in de klasse van grote SUV’s. Voor- of vierwielaandrijving, krachtige TSI benzine- of TDI-dieselmotoren, en bovenal: plek voor 5 óf 7 inzittenden. SUV-getrouw geeft de Kodiaq je bovendien dat prettige gevoel van robuustheid en veiligheid. Dat zie je onder andere aan de vele veiligheidssnufjes. Je kunt deze Tsjech zien als een grote knuffelbeer waar je onder alle omstandigheden op kunt rekenen.

Tegen elke prijs een occasion Skoda Kodiaq

Meestal zoek je een tweedehands auto in een prijsklasse die aansluit op jouw budget. Het unieke aan de Skoda Kodiaq is dat deze in maar liefst 9 verschillende modellen en al even zoveel prijsklassen te koop is. Voor het goedkoopste instapmodel ‘Active’ nieuw tel je ruim € 30.000,- nee. Voor de duurste versie ‘RS’ moet je ruim het dubbele aftikken. Dat geeft wel aan dat er ook bij het zoeken naar een puike occasion Skoda Kodiaq nogal wat muziek in de aanschafprijs zit. Het is maar net wat je zoekt en wat je te besteden hebt. Ongeacht de uitvoering koop je hoe dan ook een ruime gezinsauto met een surplus aan power en bagageruimte. De verschillen zitten hem met name in het motortype, de 5- of 7-persoonsuitvoering en de extra’s waarmee je beoogde aankoop is uitgerust. Vergelijk dus geen appels met peren.

Skoda Kodiaq met elektro-power

Naast de diversiteit aan benzine en dieselmotoren is er door Skoda ook driftig gesleuteld aan een plug-in hybride Skoda Kodiaq. Een beresterke auto met elektro-power, wie wil dat nu niet? Het zal de populariteit van deze evenknie van bijvoorbeeld de Seat Ateca en Volkswagen Tiguan alleen maar groter maken. Kijk bij aanschaf van een occasion Skoda Kodiaq goed naar het type motor en het gemiddeld brandstofverbruik. Naast de aanschafkosten zijn immers ook de vaste kosten voor het rijden in je Kodiaq zeker niet onbelangrijk.
De keuze is reuze, maar dat maakt gericht zoeken soms ook een stuk lastiger. Gaspedaal.nl biedt hulp bij het zoeken naar de occasion Skoda Kodiaq die het beste bij jou past. Maar de uiteindelijke keuze is natuurlijk altijd aan jouzelf.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.