Skoda Roomster Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
114 resultaten

Tweedehands Skoda Roomster

De tweedehands Skoda Roomster is een voertuig dat vooral bekend staat om de functionaliteit. Het is een mini-MPV die in 2006 voor het eerst werd gepresenteerd. Vier jaar na het in productie nemen van het model, in 2010, onderging de auto een metamorfose. De tweedehands Skoda Roomster heeft diverse modellen in dezelfde klasse als directe concurrenten op de markt. Dit zijn onder meer de Renault Kangoo occasions, de tweedehands Ford Fusion modellen en de gebruikte Opel Meriva.

Een bijzonder functioneel voertuig

Met de mini-MPV laat Skoda zien dat een voertuig comfortabel en functioneel tegelijk kan zijn. De tweedehands Skoda Roomster heeft drie zittingen achterin in plaats van een achterbank. Deze zitplaatsen kunnen per stuk worden neergeklapt en naar voren of naar achteren worden geplaatst. Hierdoor kunnen lange mensen de stoel verder naar achteren schuiven om te kunnen profiteren van meer beenruimte. Het is ook mogelijk om de middelste zitting helemaal weg te halen en de twee buitenste zitplaatsen naar elkaar toe te halen, waardoor er twee heel ruime zitplaatsen ontstaan. De tweedehands Skoda Roomster heeft veel ruimte achterin. Wanneer alle zitplaatsen in de auto aanwezig zijn, dan kan je gebruik maken van ongeveer 500 liter bagageruimte. De precieze ruimte is afhankelijk van de stand van de drie stoelen. Na verwijdering van de stoelen achterin ontstaat er maar liefst 1550 liter bagageruimte.

Diverse motoren in de tweedehands Skoda Roomster

In de gebruikte Skoda Roomster kunnen verschillende motoren te vinden zijn. Er zijn benzinemotoren met een inhoud van 1,2 liter tot een maximale inhoud van 1,6 liter. Daarnaast zijn er in de eerste generatie van de gebruikte Skoda Roomster ook twee dieselmotoren te vinden, namelijk een 1,4 TDi en een 1,9 TDi. In deze eerste versie werd ook een automaat gemaakt die standaard werd geleverd met een benzinemotor met een inhoud van 1,6 liter. Na de metamorfose werd er ook een automaat op de markt gebracht met een 1,2 TSi.

Een wat beperkter zicht

Wanneer je via GasPedaal.nl een tweedehands Skoda Roomster koopt, dan ben je zeker van het feit dat je in een auto gaat rijden die je veel ruimte en comfort biedt binnen een praktisch en functioneel design. De carrosserie is wel op die manier vormgegeven dat er wat beperkter zicht bestaat. Zeker niet te weinig, maar wel even wennen als je een auto met grote raampartijen gewend bent. Dit is dus wel iets om rekening mee te houden als je een tweedehands Skoda Roomster wilt kopen.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.