NL aanbod

EU aanbod

Porsche 718 Boxster Occasions

51 occasions gevonden

De Porsche 718 Boxster is de vierde generatie van de Porsche Boxster, een tweezits cabriolet die sinds 1996 op de markt is. De 718 wordt gemaakt sinds 2016 en is een uiterst sportieve auto die in de loop der jaren bijzonder vaak is verkocht. Het is de eerste Porsche Boxster met een viercilinder motor, maar deze doet in niets onder voor de zescilinders van vroegere generaties.

Lees meer over Porsche 718 Boxster onderaan de pagina

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Bouwjaren Porsche 718 Boxster

Porsche staat vooral bekend om de iconische 911 en in de jaren negentig wilde het merk graag een auto aanbieden die weliswaar leek op hun vlaggeschip, maar in alles toch een formaatje kleiner was. Het werd de Boxster, een cabriolet die in het marktsegment boven bijvoorbeeld de Mazda MX-5 zit, maar duidelijk onder zijn bekende broer. De vierde generatie werd de Porsche 718 Boxster genoemd en is, zoals vermeld, vanaf 2016 op de markt. De Boxster kenmerkt zich onder andere door heerlijk rijgedrag, wat te merken is in de 718.

Porsche 718 Boxster occasion: scherp sturen


Porsche heeft een naam hoog te houden als het gaat om rijeigenschappen en daarom is er veel tijd en energie gestoken in het rijgedrag van de Porsche 718 Boxster. Niet zonder succes, want de auto behoort tot de best sturende modellen in zijn klasse. Deze Boxster occasion laat zich heel precies sturen, wat voor bakken plezier zal zorgen op B-wegen. Verder is er plaats voor twee personen en een klein beetje bagage, wat gelijk ook het doel van deze auto verraadt: plezier boven een praktische insteek.

Verschillende Porsche 718 Boxster uitvoeringen


Een Porsche 718 Boxster occasion is te vinden in meerdere uitvoeringen, waarbij de voornaamste verschillen onderhuids te vinden zijn. De standaard viercilinder turbomotoren zorgen voor een heel behoorlijke 300 pk, maar wie een Porsche 718 Boxster S vindt, kan rekenen op 50 pk meer. Het kan echter nog veel doller: de GTS brengt 400 pk over op de achterwielen, terwijl de GT4 maar liefst 421 pk levert. De GT4 is een model dat vooral op een circuit goed tot zijn recht komt en is gelijk ook de duurste uitvoering.

Prijs Porsche 718 Boxster


De Porsche Boxster geldt nog altijd als een goedkoper, makkelijker te bereiken alternatief voor een 911. Dat betekent dat de prijs van een Porsche 718 Boxster aanzienlijk lager ligt dan die van een 911 uit hetzelfde bouwjaar. Echt goedkoop mag je een Porsche 718 Boxster nooit noemen ? zeker de GTS en GT4 zijn zeer prijzig ? maar je rijdt wel Porsche voor een duidelijk lagere prijs. En met die badge komt niet alleen een goede rijkwaliteit, maar ook grote betrouwbaarheid en een tot in de puntjes afgewerkt interieur. Porsche levert auto?s die lang meegaan en dat merk je zodra je instapt.

Porsche 718 Boxster occasion kopen?


Zoek je een snaarstrakke cabriolet die de concurrentie op veel fronten de baas is? Een Porsche 718 Boxster occasion zal je niet teleurstellen. Ook de dichte variant van dit model, de Porsche 718 Cayman, is een auto om door een ringetje te halen. De aanschafprijs mag dan aan de hoge kant zijn, dat vergeet je zodra je de Boxster op z?n staart trapt. Dit is een auto waarin je nog heel veel plezier gaat beleven.